Tuesday, January 22, 2013

Διεθνής ξεφτίλα!

Αθήνα
Νέα Υόρκη
Σ.Α: Κανείς ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και αριστερός δεν σήκωσαι πανό για την 15χρονη Μυρτώ που βιάστηκε απο τον Πακιστανό!! Κανείς! Πάντοτε προδότες και υποκριτές! Και μας ξεφτιλίζουν και διεθνώς..

*Και μια είδηση για γέλια και για κλάματα…
(αυτές οι ειδήσεις δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται,ο διάολος έχει πολλά ποδάρια)
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε 50 πόλεις
Σε ένδειξη αλληλεγγύης, ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν σε 50 πόλεις του πλανήτη αναμεσά τους το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Δουβλίνο, η Βαρκελώνη, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Σικάγο.
Δυνατή φωνή υπέρ της ισότητας και κατά της βίας Συγκέντρωση, με κύριο σύνθημα «Ποτέ ξανά φασισμός», πραγματοποιήθηκε σήμερα μπροστά στο...Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η πρωτοβουλία αυτή αποτελούσε ένδειξη αλληλεγγύης στονΕλληνικό λαό(εδώ γελάμε) και σ' όλους τους πολίτες του κόσμου που αγωνίζονται για δικαιοσύνη, ελευθερία, ισότητα και ενάντια σε κάθε μορφής διακρίσεων και ρατσισμού.
Την αντιφασιστική εκδήλωση συνδιοργάνωσαν αρκετές οργανώσεις, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «από τη Νέα Υόρκη -ένα από τα κέντρα όπου η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ενορχηστρωθεί-, είμαστε καθημερινά μάρτυρες σκληρών οικονομικών πολιτικών και συστηματικών επιθέσεων κατά των ασθενέστερων και πιο φτωχών κοινωνικών ομάδων», σημειώνοντας επίσης ότι «οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που τρέπονται σε φυγή από τους πολέμους των ΗΠΑ στην Ασία, έχουν μετατραπεί σε αποδιοπομπαίους τράγους που υπόκεινται σε ρατσιστικές πολιτικές, σε αστυνομική βία και σε επιθέσεις από τις νεο-ναζιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής».

Αθήνα
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα ενάντια στον ρατσισμό, το θρησκευτικό φονταμενταλισμό και την ομοφοβία.
Ανάμεσα στους υποστηρικτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης ήταν η «Ελληνοαμερικανική Αριστερή Κίνηση», ο «ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης», η «Καμπάνια για Ειρήνη και Δημοκρατία», η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Υόρκης» και άλλες οργανώσεις, επιτροπές και συνδικάτα της αμερικανικής μεγαλούπολης.

http://hellasxg.blogspot.com/2013/01/blog-post_3590.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails