Saturday, January 19, 2013

Και όμως! Η Τσεχία είχε Ραβίνο πρωθυπουργό και παρ' ολίγον Πρόεδρο!


Ο λόγος για τον Jan Fischer, ο οποίος προηγούταν στις δημοσκοπήσεις για να εκλεγεί πρόεδρος της «Χριστιανικής» Τσεχίας και τελικά έμεινε εκτός του 2ου γύρου των εκλογών με ποσοστό 16.4% των ψήφων.
Ο Fischer... Τι μύτη!!

Παρόλα αυτά ο Fischer υπήρξε πρωθυπουργός της Τσεχίας στην μεταβατική κυβέρνηση του 2009, που σχηματίστηκε αφότου έπεσε η «δεξιά» κυβέρνηση λόγο σκανδάλου!(Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πέφτει μια κυβέρνηση δεξιάς και αναλαμβάνει χωρίς εκλογές ένας ραβίνος την διακυβέρνηση)


Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο πατέρας του Fischer ήταν ερευνητής στο Ινστιτούτο Μαθηματικών της Τσεχοσλοβακικής Ακαδημίας Επιστημών. Φυσικά ήταν και επιζώντας του Ολοκαυτώματος.
Ο μεγαλύτερος γιός του 62χρονου Fischer, ο Jakub είναι Καθηγητής Στατιστικής και κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών της Πράγας!!

Η διαφορά του Fischer με τους υπόλοιπους Εβραίους πουδιοικούν Χριστιανικά Ευρωπαϊκά κράτη, όπως ο Κάμερον στην Βρετανία, ο Σαρκοζί στην Γαλλία, τα αδέλφια Μίλιμπαντ στην αγγλική αντιπολίτευση, ο Εβραίος πρώην υπουργός Εμπορίου  της Σουηδίας Leif Pagrotsky και σύμβουλος του Τζέφρυ Παπανδρέου που έβριζε τους Έλληνες, ο πρώην πρωθυπουργός Haarde της Ισλανδίας που την χρεοκώπησε, είναι ότι όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί Εβραίοι κρύβουν την καταγωγή τους, ενώ ο Fischer την ώρα που οι Χριστιανοί Τσέχοι πάνε Εκκλησία, αυτός πάει στην Συναγωγή!! Δεν το κρύβει καθόλου..

Και μετά μας κακοφαίνεται που οι Εβραίοι ραββίνοι μας λένε «ζώα» και γαϊδούρια που γεννήθηκαν για να τους υπηρετούν!

Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,0005% του πληθυσμού της Τσεχίας και να βγάζουν πρωθυπουργό έναν ραβίνο;

Πάντως οι Ισραηλινές εφημερίδες για να μας ρίξουν ακόμη λίγη «στάχτη στα μάτια» έγραφαν ότι ο Fischer θα ήταν ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος της Ευρώπης, ένας «Joe Lieberman» της Ευρώπης για την ακρίβεια… Και αυτό δεν το έγραψαν όμως τυχαία γιατί ο Joe Lieberman είναι ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ και ανήκει σε κόμμα που δημιούργησαν ραβίνοι του Ισραήλ που λένε ότι οι μη-Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους!! 


Ναι καλά ακούσατε. Στην Τσεχία είχαν για πρωθυπουργό και για υποψήφιο πρόεδρο έναν που οι ίδιοι οι συμπατριώτες του τον λένε σούπερ φανατικό!!

Αυτά τα απίστευτα συμβαίνουν σήμερα στην Γηραιά Ήπειρο και θα παρακαλούσαμε τους αναγνώστες μας να διαδώσουν το παρόν άρθρο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας πριν γίνουμε όλοι «γαϊδούρια» εξυπηρέτησης Εβραίων στην ίδια μας την χώρα!!

1 comment:

Unknown said...

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ (ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑ)

Six Million... Το Ολοκαύτωμα-Οι έμποροι του Μύθου
http://greek-observatory.blogspot.com/2013/01/blog-post_2544.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails