Sunday, January 20, 2013

Ποιοί ελέγχουν και το κίνημα ενάντια στην φίμωση του διαδικτύου;

Είναι πάλι οι Εβραίοι ηλίθιε!!!

Τον ύπνο του δικαίου κοιμούνται οι "γκογίμ" σε όλο το πλανήτη αφού δεν λένε να καταλάβουν οτι ο "περιούσιος" λαός τους εξαπατά συστηματικά και μέσα στα μούτρα τους!

Έτσι απο την μία θέλουν να περάσουν νόμους για να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές στο διαδίκτυο μέσω Εβραίων πολιτικών ανα τον κόσμο(ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ) και απο την άλλη ηγούνται και των κινημάτων ενάντια στους νόμους αυτούς!

Ο Εβραίος γερουσιαστής Λίμπερμαν!

Μάθαμε όλοι λοιπόν για την αυτοκτονία του "χαρισματικού" Εβραίου χάκερ, Aaron Swartz, που ηγούνταν του κινήματος ενάντια στον νόμο SOPA, που ένας άλλος Εβραίος, ο Joseph Lieberman κατέθεσε και προώθησε!!

Ο Εβραίος χάκερ Ααρόν Σβάρτς

Δηλαδή ελέγχουν οι Εβραίοι και την αντιπολίτευση!! 

Ηγούνται και του ακτιβισμού στις περισσότερες περιπτώσεις!

Και αυτό συμβαίνει γιατί οι ηλίθιοι "γκογίμ" δεν θέλουν να καταλάβουν οτι είναι ΠΟΛΥ σημαντικό το να ξέρεις ποια είναι η καταγωγή του άλλου και οτι είναι σημαντικό να ξέρουμε πως κατάφερε το 0,2% του Παγκόσμιου πληθυσμού να "πλασαριστεί" σε όλα τα καίρια πόστα διοίκησης της ανθρωπότητας!!!

2 comments:

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: "ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ". ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ PIRATE BAY. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΝΕΦΟΥ (CLOUD) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

http://watch.tpbafk.tv/#trailer

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ HACKER! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ HACKERS ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails