Tuesday, January 22, 2013

Έρχεται η καταστολή κατά των πατριωτών


E581F57Ο ολοκληρωτισμός του δήθεν αντιφασισμού μπαίνει στις ζωές μας με τις ευλογίες της ΝΔ
Ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας των Τμημάτων και Γραφείων Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, που έχουν συσταθεί με βάση το υπ. αριθμ. 132 Προεδρικό Διάταγμα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Για την ακρίβεια: από σήμερα άρχισαν να λειτουργούν δύο Τμήματα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, ένα σε κάθε Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και 68 γραφεία σε διάφορες Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας στην Αττική και την υπόλοιπη επικράτεια. Άλλοι βάζουν βόμβες και άλλοι παρακολουθούνται στη χώρα μας. Η αριστερολαγνεία του συστήματος, δεν έχει όρια...
Την ώρα που στην ΕΛΑΣ υπάρχει λειψανδρία, Τμήματα και Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας στελεχώνονται με περισσότερους από 200 αστυνομικούς, οι οποίοι προέρχονται, κυρίως, από Υπηρεσίες Ασφάλειας. Τέθηκε μάλιστα ήδη σε λειτουργία και ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 11414, στον οποίο μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε πολίτης, Έλληνας ή αλλοδαπός, για να καταγγείλει επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα. Με λίγα λόγια, θεσμοθετείται η ρουφιανιά κατά των πατριωτών και όσων τολμούν να διαμαρτυρηθούν για τη λαθρομετανάστευση. Εδώ κάπου θα ξεκινήσει και η νέα συνεργασία αναρχικών και αριστεριστών, με την ΕΛΑΣ.
Προσέξτε τι γράφει ο Τύπος: «Οι ειδικές αυτές υπηρεσίες θα είναι αρμόδιες για τη συλλογή στοιχείων και τις συνεργασίες με διάφορες υπηρεσίες και οργανώσεις, κοινωνικούς φορείς, καθώς και με διεθνείς οργανισμούς και φορείς. Παράλληλα, θα συνδράμουν άλλες αρχές και υπηρεσίες στη διερεύνηση υποθέσεων, θα ενημερώνουν τα θύματα για τα δικαιώματά τους, θα φροντίζουν για την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη ή ψυχολογική υποστήριξη θυμάτων, θα διατηρούν αρχείο για περιστατικά ρατσιστικής βίας και θα αναφέρουν άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα κάθε υπόθεση που επιλαμβάνονται προανακριτικά και αυτεπάγγελτα μετά από τις καταγγελίες».
Τα χατίρι του ΣΥΡΙΖΑ έγινε από την κυβέρνηση, που μάλλον δεν αντιλήφθηκε πως 40 και πλέον Έλληνες έχασαν τη ζωή τους από τη δράση αλλοδαπών κακοποιών μέσα στο 2012...
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12211-2013-01-21-12-54-29.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails