Tuesday, November 26, 2013

Αναρχοαριστεροί υποστηρικτές τρομοκρατών στο πλευρό του δολοφόνου της Πάρου

Αναρχοαριστεροί υποστηρικτές τρομοκρατών στο πλευρό του δολοφόνου της Πάρου
Χθες, κατά την συγκέντρωση συμπαράστασης μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής στους τρεις εθνικιστές βουλευτές του Κινήματος, έξω από τον Άρειο Πάγο, διαπιστώθηκε η παρουσία στα πέριξ 50 αναρχοκομμουνιστών, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο Τάσο Θεοφίλου.
Ποιος είναι ο Θεοφίλου; Είναι κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του ταξιτζή Δημήτρη Μίχα, στην Νάουσα της Πάρου, κατά τη διάρκεια ληστείας («απαλλοτρίωσης») που έγινε στις 10 Αυγούστου του 2012, για την ενίσχυση του «επαναστατικού ταμείου» της ληστοτρομοκρατικής συμμορίας «Πυρήνες της Φωτιάς».
Μετά τη σύλληψη του δράστη, είχε αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο για οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ, που έγραφε μετά τις εκλογές του 2012 στη σελίδα του στο Facebook: «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. ΣΥΡΙΖΑ είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γ... τον μπελά μου, ούτε γι’ αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;». Κι όπως επίσης αποδείχθηκε, ο ψυχρός φονιάς του βιοπαλαιστή ήταν και διαδικτυακός φίλος της… φερέλπιδος Ρένας Δούρου, αλλά και του («βοήθεια, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή»…) Στρατούλη.
Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε!
(ΥΓ): Αλήθεια, πού ήταν χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, να εκδηλώσει την «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» του στον «κοινωνικό αγωνιστή»-οπαδό του; Που ήταν οι φίλοι του, Στρατούλης και Δούρου; Τώρα τους έπιασαν οι… ντροπές;
xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails