Tuesday, November 26, 2013

Παράφρονες ισλαμιστές στη Συρία αποκεφαλίζουν τους πάντες. Σοκαριστικές φωτογραφίες

Bρυξέλλες Πορφύρης Δ. / Σταφυλά Π.

Την ώρα που τα δυτικά μέσα κλαυθμηρίζουν υποκριτικά πάνω από τα άψυχα στατιστικά τους οι εικόνες του αδυσώπητου πολέμου λογοκρίνονται επιδεικτικά.
Αυτό είναι μέρος του υλικού που δεν θα δείξουν ποτέ τα Δυτικά ΜΜΕ στους υπηκόους τους για ευνόητους λόγους. Είναι το υλικό που έχει κατασχέσει η Διεθνής του Τύπου για να διατηρήσει την ψευδεπίφαση της «δημοκρατικότητας» και του δίκαιου του αγώνα των αντιπάλων του Ανθρώπου.

1. Ακόμα ένα ακέφαλο πτώμα στη Συρία. Η σχετική ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό:twitter.com/ALHmadani/status/404666995464867843/photo/1/large. Η λεζάντα στο ιστολόγιο που αναδημοσιεύει την φρικτή είδηση αναφέρει την ένεδειξη αποκεφαλισμένος στρατιώτης πιθανότατα στην Ανατολική Γκούτα προάστιο της Δαμασκού.
2.Επίσης στις 24/11/13 την ίδια ημερομηνία αναρτήθηκε σε fb αντίστοιχος αποκεφαλισμός που προέρχεται από την ίδια περιοχή.
3.Ρώσος υπήκοος στρατευμένος στο πλευρό του τακτικού στρατού σκοτώθηκε και αποκεφαλίστηκε από ταλιμπάν της νεοδημιουργηθείσας από τον σαουδάραβα πρίγκηπα Bandar Tatjana Taran ένοπλης οργάνωσης "Liwa al-Islam" στα ανατολικά περίχωρα της Δαμασκού όπου σημειώθηκαν σφοδρές μάχες και στις οποίες απαρφανίστηκαν οι ισλαμικές οργανώσεις αφού σκοτώθηκαν τουλάχιστον 7 ηγετικά τους στελέχη και δεκάδες μαχητές.
 

4.Αυτή η καρατόμηση προέρχεται από την επαρχία της Λαττάκεια 08/04/2013 όπου οι ισλαμιστές αντάρτες επιτέθηκαν στα χωριά και προέβησαν σε μαζικές εκαθαρίσεις πολιτών. Επιδόθηκαν σε απαγωγές και τα θύματα ανακαλύφθηκαν σε ομαδικούς τάφους. Καταγγέλεται ότι η σφαγή αυτή δεν αναδείχθηκε από τα ΜΜΕ γιατί μεταξύ των δολοφόνων υπήρχε γερμανός υπήκοος. Η αποτροπιαστική φωτογραφιά ανρτήθηκε στον λογαριασμό twitter.com/0koof/status/365562839554981888
5.Οι σωροί αποκεφαλισμένων στρατιωτών στην Ανατολική Γκούτα στοιβαγμένοι σ΄ένα ημιφορτηγό.

Αυτήν την ανατριχιαστική μέθοδο εφαρμόζουν τόσο σε σύριους στρατιώτες αιχμαλώτους πολέμου όσο και σε Ιρανούς, Ιρακινούς σιήτες ή Κορεάτες που πολεμούν στο πλευρό του τακτικού στρατού. Οι FSA,Jabhat al Nusrah et ISIS τρομοπαραφυάδες της Αλ Κάιντα πρωτοστατούν σ΄αυτά τα εγκλήματα πολέμου με την ανοχή και την ευγενική χορηγία των δυτικών συμμάχων τους.


Ενώ έφθασε και η σειρά στελεχών της Συριακής αντιπολίτευσης να προστεθούν στη λίστα προς αποκεφαλισμό που καταρτίζουν πυρετωδώς και με ένθεη μανία οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εκφραστές ενός εν δυνάμει Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στην Ανατολή παρακλάδι της Al-Qaïda. Αυτή η οργάνωση που συμπεριλαμβάνει ομάδες και της συριακής αντιπολίτευσης του μεταβατικού δηλ. σχηματισμού που προκρίνουν η Δύση και οι μοναρχίες του Κόλπου ως την μόνη εναλλακτική και ως διάδοχο σχήμα εκτοξεύουν μεσαιωνικές απειλές λαιμητόμου τώρα και σε μέλη της συριακής αντιπολίτευσης.

«Όλοι αυτοί που καταδικάστηκαν για συνεργασία με τον Εθνικό Συνασπισμό (το βασικό πολιτικό σχήμα της συριακής αντιπολίτευσης) και αυτοί που εκφράζουν την υποστήριξή τους στον τύραννο Bachar al-Assad θ΄ αποκεφαλιστούν» δήλωσε ο εμίρης του ΙSIS στην Β.επαρχία του Χαλεπίου Abou Abdel Rahmane al-Masri, κατά την διάρκεια του κηρύγματός του την Παρασκευή. Η είδηση μεταδόθηκε από το SyriaTruth. Αυτή η διακήρυξη πιστοποιεί την πολυδιάσπαση και τις έριδες στο εσωτερικό τoυ αντι-Άσσαντ στρατοπέδου.(Al manar 23/11/13)



Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε και εκτίθεται στο ιστολόγιο της Βουλγαρικής Λίγκας Άμυνας.


Αυτές οι εικόνες καλούν σ΄εγρήγορση και επιφυλακή.Καλούν σε μηδενική ανοχή απέναντι στις μισάνθρωπες δυνάμεις,στις ανθρωποφοβικές αντιλήψεις που σίλησαν και τερατούργησαν πάνω στα κορμιά νέων παλικαριών που υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία,την αδούλωτη αξιοπρέπεια ενός έθνους ανυπότακτου, την προσωπική τους αξιοπρέπεια.Το συριακό έθνος με τις μειονότητές του αποδεικνύεται έθνος ατάκτων απέναντι στον διεθνή παράγοντα που υποτάσεται στην λογική «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» για να ευνοήσει τις πολιτικές οικονομικές και ίσως και πνευματικές του συμμαχίες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails