Friday, November 29, 2013

Άρωμα πολυπολιτισμού: Αλβανός εραστής έσφαξε Ελληνίδα στην Πάτρα!

thima3
thima-patra115.09: Ο δράστης παρέδωσε στις αρχές το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τα θανάσιμα πλήγματα στην άτυχη Ναταλία.

15.03: Τον γύρο της Ελλάδας έχει κάνει από το πρωί η είδηση της δολοφονίας της Ναταλίας Βουτσινά.Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν οι οικείοι της.

14.21: Ένα ακόμη πλήγμα για την οικογένεια Βρη. Πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στον Άγιο Βασίλειο η Ελευθερία Βρη, μια απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες της Πατραϊκής δημοσιογράφιας.



14.12: Μουδιασμένη είναι η γειτονιά στα Μποζαϊτικα απο το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, μεταδίδει απεσταλμένος του thebest.gr. Ο δράστης, με αίματα στα χέρια, εγκατέλειψε το σπίτι της 43χρονης και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία. Άγνωστο αν, πριν πάει στην Ερμού και στην Αστυνομική Διεύθυνση, περιπλανήθηκε στην περιοχή ή σε άλλα σημεία.

13.57: “Ένας πολύ γλυκός και ανοικτός άνθρωπος.Πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη”. Έτσι περιγράφουν στο thebest.gr την Ναταλία Βουτσινά φίλοι της. Αδυνατώντας να πιστέψουν την σημερινή τραγωδία.

13.40: Ο 33χρονος δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

13.33: Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κων. Βρης. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς εκφράζουν με κάθε τρόπο την συμπάρασταση τους.

13.08: Η Αστυνομία ανακοίνωσε πριν λίγο:Σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος δήλωσε ότι λίγη ώρα νωρίτερα σε οικία στα Μποζαΐτικα Πατρών τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 43χρονη ημεδαπή.


12.03: Η περιοχή γύρω από το σπίτι έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και πάνω στον καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε.

11.38: Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταβαίνει εκεί και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας του οποίου ο Ανδρέας Κων. Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

11.27: Στο σημείο του εγκλήματος, σπίτι κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρίσκονται άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν τον χώρο. Η είδηση του άγριου εγκλήματος προκαλεί σοκ αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην Πάτρα.

11.10: Το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά, 43 ετών, ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίου και ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με το κατάστημα καφέ στο Ρίο στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες ενώ περιστασιακά απασχολείτο και στο σπίτι. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 10 ετών. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στον λαιμό (καρωτίδα), στο στέρνο και στην πλάτη, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση.

10.59: Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου και των εκ εκδοτών της εφημερίδας “Κήρυκας” Ανδρέα Κων. Βρη.

10.52: Στην περιοχή όπου έγινε το φριχτό έγκλημα, μεταξύ Ρίου και Μποζαϊτικων, βρίσκονται τώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και ερευνούν το χώρο, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί αφού παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του.

10.40: Άνδρας Αλβανικής καταγωγής παραδόθηκε στην Αστυνομία της Πάτρας σήμερα το πρωί λέγοντας ότι έσφαξε μια γυναίκα.

Το γεγονός συνέβη στο Ρίο. Το ρεπορταζ από το best

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1850.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails