Thursday, November 28, 2013

Νυχτερινή έφοδος στα κελιά της ηγεσίας της Χ.Α. - Την τρέμουν και φυλακισμένη


Η επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχει και συνέχεια, καθώς φαίνεται πώς η ηγεσία του κόμματος ακόμη και φυλακισμένη φοβίζει. Φύλακες των φυλακών Κορυδαλλού έκαναν νυχτερινή έφοδο στα κελιά του προέδρου του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού ψάχνοντας να βρουν κινητά τηλέφωνα. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν…
άνθρακες.
Τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του «στημένου» κατηγορητηρίου σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής τους προβληματίζει και τους απασχολεί το αν η ηγεσία του κόμματος έχει κινητά τηλέφωνα όταν προσγειώνονται ελικόπτερα στο προαύλιο των φυλακών, δραπετεύουν φυλακισμένοι, τα κελιά τους έχουν γίνει οπλοστάσια και διακινούνται ποσότητες ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος 8 οπλισμένων δεσμοφυλάκων τη νύχτα της Δευτέρας, αιφνιδιαστικά στα κελιά του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρ. Παππά και Ι. Λαγού στις γυναικείες φυλακές όπου κρατούνται.
Υπήρχαν λένε πληροφορίες ότι οι φυλακισμένοι χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα κάτι που απαγορεύει ρητά ο κανονισμός της φυλακής. Μόνο για τους Χρυσαυγίτες όμως και όχι για τους κρατούμενους που έχουν σφάξει, έχουν σκοτώσει, έχουν κλέψει και έχουν βιάσει.
Οι δεσμοφύλακες έκαναν φύλλο και φτερό τα κελιά των στελεχών της Χρυσής Αυτής αλλά δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Είναι προφανές πώς επρόκειτο για μια ακόμη σελίδα στην επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση και η έρευνα σχετίζεται με το αίτημα αποφυλάκισης της ηγεσίας του κόμματος.
Μετά την απαγόρευση ανάρτησης της ελληνικής σημαίας ο υπουργός Δικαιοσύνης στέλνει τους δεσμοφύλακες να κάνουν έρευνα με σκοπό να βρουν κάτι μεμπτό και επιλήψιμο και να συνεχίσουν τη «βρώμικη» επίθεση τους κατά της Χρυσής Αυγής.
Η κυβέρνηση φοβάται τη Χρυσή Αυγή και τα τρέμει τα ποσοστά της, αφού στη συνείδηση του κόσμου το σαθρό κατηγορητήριο κατά της ηγεσίας του κόμματος έχει καταπέσει, έχει αντιληφθεί η κοινωνία τη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου και τις παράνομες συλλήψεις.
Φανταστείτε να αποφυλακιστεί και η ηγεσία του κόμματος; Τα  ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτιναχθούν και η δεύτερη θέση θα είναι δεδομένη. Αυτό σκέφτεται ο κ. Αθανασίου και δεν κοιμάται τη νύχτα στέλνοντας τους δεσμοφύλακες να κάνουν έρευνες.
Πολλοί ακόμη έχουν χάσει τον ύπνο τους τρέμοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails