Sunday, November 24, 2013

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας ομολογεί ότι ο υιός του πήγε σε νηπιαγωγείο ΜΟΝΟ για Εβραίους! Αυτό δεν είναι "ρατσισμός";


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!


Πρώην υπουργός Εσωτερικών Βρετανίας: «Θεαματικό λάθος που αφήσαμε τόσους μετανάστες αν έρθουν»

Τόσο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Jack Straw όσο και ο νυν David Blunkett συνδέονται άμεσα με τον Ιουδαϊσμό. Ο Straw έχει εβραϊκή καταγωγή απ' την πλευρά της γιαγιάς του.

Ο Blunkett τα είχε με μια γνωστή Εβραία την Kimberley Quinn και ο υιός του πάει σε Εβραϊκό νηπιαγωγείο! Δηλαδή νηπιαγωγείο ΜΟΝΟ για Εβραίους αλλά κανείς δεν τους κατηγορεί για ρατσισμό! Επιπλέον έχει ομολογήσει όπως γράφει η Telegraph ότι όταν τα βρήκε σκούρα στις επιχειρήσεις του, τον "έσωσε" η εβραϊκή κοινότητα! Έχει Εβραίους χορηγούς δηλαδή!

Μην ξεχνάτε ποιοι φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι πολυπολιτισμική κοινωνία..
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΛΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


 
Ο Jack Straw, πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Εργατικών του Μπλερ, παραδέχτηκε ότι το άνοιγμα των συνόρων της Βρετανίας σε μετανάστες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ήταν ένα "θεαματικό λάθος".

Ο Straw, δήλωσε ότι η απόφαση του κόμματός του να επιτρέψει σε μετανάστες από την Πολωνία και την Ουγγαρία να εργαστούν στη Βρετανία από το 2004 ήταν "μία  καλοπροαίρετη πολιτική με την οποία μπλέξαμε".

Οι δηλώσεις αυτές του Στρο έρχονται μια μέρα μετά από τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλάνκετ, διαδόχου του Στρο στο υπουργείο εσωτερικών, ο οποίος προειδοποίησε ότι οι βρετανικές πόλεις θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ταραχές καθώς ηεισροή ‘Ρομά’ μεταναστών δημιουργεί «τριβές» με τους ντόπιους.

Η προηγούμενη κυβέρνηση των Εργατικών προέβλεψε ότι οαριθμός των μεταναστών θα ήταν σχετικά μικρός, με 5.000 έως 13.000 μετανάστες να έρχονται στη Βρετανία κάθε χρόνο έως το 2010.

Ωστόσο, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο έφτασαν σε ένα από τα μεγαλύτερα κύματα μετανάστευσης που έχει δει η Βρετανία.Όπως παραδέχεται ο Στρο, «πολλά ντροπιασμένα πρόσωπα, μαζί και το δικό μου».

Σχεδόν κάθε άλλο κράτος της ΕΕ, εκτός από την Ιρλανδία και τη Σουηδία, εμπόδισε τους μετανάστες να εργαστούν για τα επτά επιτρεπόμενα έτη.

Ο Straw, ο οποίος είναι βουλευτής του Μπλάκμπερν, είπε στην Lancashire Telegraph: "Ένα θεαματικό λάθος στο οποία συμμετείχα (όχι μόνος μου) ήταν στην άρση των μεταβατικών περιορισμών στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία, οι οποίες προσχώρησαν στην ΕΕ στα μέσα του 2004.


«Άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, ιδίως η Γαλλία και η Γερμανία, αποφάσισαν να μείνουν προσκολλημένες στον γενικό κανόνα που εμπόδιζε μετανάστες από αυτά τα νέα κράτη να εργαστούν μέχρι το 2011.

«Αλλά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό για τη Βρετανία , αν αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να έρθουν και να εργαστούν εδώ από το 2004.

Όπως προσθέτει ο πολιτικός των Εργατικών που κατείχε το αξίωμα του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών έως τα μέσα του 2001 στην κυβέρνηση Μπλερ, «ενδελεχείς μελέτες από το υπουργείο υποδείκνυαν ότι ο αντίκτυπος αυτής της αγαθοεργίας θα ήταν σχετικά μικρός, με 5.000 έως 13.000 μετανάστες να έρχονται στη Βρετανία κάθε χρόνο έως το 2010». Τελικά, όπως παραδέχεται, ο καθαρός αριθμός των μεταναστών υπερέβη κατά πολύ τις εκτιμήσεις των Εργατικών, φτάνοντας έως και τις 250.000 το 2010. 

Τη Δευτέρα ο Blunkett (φωτο) είπε ότι η αντι- κοινωνική συμπεριφορά των Ρομά στην εκλογική του περιφέρεια στο Σέφιλντ, έχει οδηγήσει σε «κατανοητές εντάσεις» μεταξύ των αυτόχθονων κοινοτήτων και η σύγκρουση πρέπει να αντιμετωπιστεί για να αποφευχθούν διαταραχές.
Στην Βρετανία βρίσκονται τώρα 200.000 μετανάστες Ρομά, ένας από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς στη Δυτική Ευρώπη.

Ο Blunkett είπε : «Πρέπει να αλλάξουμε την συμπεριφορά και την κουλτούρα της εισερχόμενης κοινότητας των Ρομά - διότι διαφορετικά θα υπάρξει έκρηξη.

«Πρέπει να είμαστε σκληροί και αυστηροί λέγοντας στους ανθρώπους ότι δε ζουν σε κανένα υποβαθμισμένο χωριό ή στο δάσος - επειδή πολλοί από αυτούς ζουν σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν τουαλέτεςΔεν είστε πλέον εκεί, είστε εδώ και πρέπει να συμμορφώνεστε με τα δικά μας κριτήρια και τρόπους συμπεριφοράς – και αν το κάνετε, τότε θα σας καλωσορίσουμε και ο κόσμος θα σας υποστηρίξει. Πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά τους, ειδάλλως θα έχουμε έκρηξη», προειδοποίησε ο βετεράνος πολιτικός των Εργατικών.

Νωρίτερα αυτό το έτος, ο Chris Bryant, εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος για θέματα μετανάστευσης, είπε ότι ήταν λάθος να ξεφορτωθούμε τους ελέγχους για τους μετανάστες το 2004 και υποστήριξε ότι πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι ήρθαν στη Βρετανία από ότι οποιοσδήποτε είχε προβλέψει.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails