Wednesday, April 25, 2012

Ποιό είναι το θέμα στο οποίο έχουν κοινή γραμμή ο Νικολά Σαρκοζί με τον Φρανσουά Ολάντ;


Francois Hollande: "Θα είμαι αμείλικτος με την καταπολέμηση του αντισημιτισμού αν εκλεγώ.."




Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν σας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι υποψήφιοι για πρόεδροι και πρωθυπουργοί στις "Μεγάλες Δυνάμεις" πρέπει για να έχουν πιθανότητες να εκλεγούν να δηλώσουν τα φιλοεβραϊκά τους συναισθήματα; 
Μάχη κατα του αντισημιτισμού, απόκρυψη των εγκλημάτων του Ισραήλ, απόκρυψη του οτι όλοι οι τραπεζίτες που δημιούργησαν την παγκόσμια κρίση είναι Εβραίοι και πάει λέγοντας... 


PARIS (AFP) -- Ο υποψήφιος πρόεδρος Γαλλίας με τους Σοσιαλιστές, Francois Hollande, είπε σε μια συνέντευξή του σε ένα εβραϊκό εβδομαδιαίο περιοδικό οτι αν εκλεγεί θα είναι αμείλικτος με την καταπολέμηση του αντισημιτισμού στην Γαλλία.


 "Θα είμαι αμείλικτος στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού. Η ασφάλεια των Εβραίων δεν είναι πρόβλημα μιας συγκεκριμένης κοινότητας," είπε στο Actualite Juive.
"Δεν εναπόκειται στους Εβραίους της Γαλλίας να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, αλλά στην Δημοκρατία να τους προστατέψει. Δεν θα επιτρέψω σε τίποτα τέτοιο να περάσει, αντισημιτικές ενέργειες, λόγια και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία κλίματος που θα απομονώσει τους Εβραίους στο εσωτερικό της ίδιας της χώρας τους",είπε ο Hollande, ο οποίος κέρδισε στον πρώτο γύρο των Γαλλικών εκλογών.


"Το διαδίκτυο θα αποτελεί ένα ειδικό θέμα για την κυβέρνηση και θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό", πρόσθεσε ο Ολάντ(Σ.Α: Αυτό το λέει ο Ολάντ γιατί στην Γαλλία τα τελευταία χρόνια μεγάλος αριθμός Γάλλων αναζητά στο διαδίκτυο την εβραϊκή καταγωγή των πολιτικών στην Γαλλία. Οι αναζητήσεις αυτές αυξήθηκαν ραγδαία απο την στιγμή που έγινε Πρόεδρος ο εβραϊκής καταγωγής με παππού απο την Θεσσαλονίκη Νικολά Σαρκοζί και τοποθέτησε στα υπουργεία του πολλούς Εβραίους. Έτσι ο Ολάντ όντας εβραϊκότερος του Σαρκοζί θα φιμώσει και το διαδίκτυο).


Αναφερόμενος στην δολοφονία τον προηγούμενο μήνα στην Τουλούζη τριών Εβραιόπουλων και ενός καθηγητή σε ένα εβραϊκό σχολείο απο έναν Γάλλο ισλαμιστή τρομοκράτη, ο οποίος δολοφόνησε επίσης 3 στρατιώτες, ο Holland είπε οτι "είναι ένα τραύμα για όλη την Γαλλία" και αποκάλεσε "ανυπόφορο" το γεγονός οτι οι Εβραίοι δέχθηκαν επίθεση στο έδαφός μας "επειδή είναι Εβραίοι".
Περιέγραψε επίσης τα "Ισλαμικά ρεύματα" ως "η πιο άμεση πηγή αντισημιτισμού".


"Πρέπει να την καταπολεμήσουμε δυνατά", είπε, συμπληρώνοντας "αυτή η μάχη δεν είναι μάχη μεταξύ πολιτισμών, είναι ένας πόλεμος του βαρβαρισμού εναντίον όλων των άλλων πολιτισμών".


Όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις του στην Ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, ο Francois Holland, δήλωσε οτι πρόκειται για "δύο γειτονικά κράτη και κυρίαρχα, τα οποία το ένα σέβεται το άλλο." (Σ.Α:Εδω ο Ολάντ έδω ρεσιτάλ φιλοεβραϊσμού αποφεύγοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ποιός έχει δίκαιο στο Παλαιστινιακό ζήτημα και δείχνοντας ξεκάθαρα οτι θα συνεχίσει και αυτός όπως και οι προηγούμενοι να αποσιωπά τα εγκλήματα του Ισραήλ. Την ίδια ώρα που το διαδίκτυο βρίθει με βίντεο και άρθρα για την βία του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων ο Ολάντ μιλάει για "δύο κυρίαρχα κράτη". Μας δουλεύει κανονικά).


Στο θέμα της Ιερουσαλήμ, είπε οτι "είναι θέμα των δύο πλευρών να αποφασίσουν". "Δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο το θέμα της Ιερουσαλήμ στο να βρεθεί λύση για το θέμα".



Πηγή

3 comments:

Anonymous said...

o Ηollande einai ebraikis katagwgis. Wikipedia

Anonymous said...

Βλέπω το απάντησε ο παραπάνω ανώνυμος. Κατά κανόνα τοπωνυμικά ονόματα (Ολλανδία στα Γαλλικά είναι εβραϊκά αλλά και φυσικά με εξαιρέσεις). Ο Ολάντ υπήρξε ο σύντροφος της Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία απόκτησε 5 παιδιά αν δεν κάνω λάθος.
Η φράση του για τον αντισημιτισμό μου θυμίζει άλλη μια εποχή και χώρα που ο αντισημιτισμός έγινε έγκλημα. Ήταν η Σοβιετική Ρωσσία όπου το να πεις κάτι εναντίον των εβραίων σήμαινε καταδίκη σε θάνατο. Επίσης ενώ είχαν απαγορευθεί όλες οι θρησκείες οι συναγωγές εξακολουθούσαν να λειτουργούν. Και φυσικά μια μεγάλη πλειοψηφία των απαρατσνικ και της νομενκλατούρας ήσαν Εβραίοι. Στην συνέχεια ήταν αυτοί που έστησαν το κράτος του Ισραήλ και στην συνέχεια αυτοί που αγόρασαν τα πάντα για μια μπουκιά και ονομάζουμε σήμερα ολιγάρχες.

Αναφορικά με το Ισραήλ οποιαδήποτε κριτική σήμερα ή σε αυτούς που κινούν τα νήματα στις πολυεθνικές ή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξασφαλίζει την κατηγορία του αντισημίτη.

Έτσι αντισημίτης δεν είναι πια ο διώκτης των εβραίων αλλά όποιος κάνει κριτική στο Ισραήλ ή λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Anonymous said...

Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της Λεπέν, δηλαδή να επιλέξω ποιόν θα στηρίξω...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails