Friday, October 11, 2013

Αφέθηκε ελεύθερο το λαμόγιο -συνδικαληστής αριστεροπασόκος που εκβίαζε για να μην κάνει απεργία στο νοσοκομείο!



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το λαμόγιο-συνδικαλιστής του νοσοκομείου «Σωτηρία» μετά την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης.
Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η ποινή που προβλέπεται για το αδίκημα είναι κάτω των 10 ετών. 
Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν την συνομιλία του συνδικαλιστή του νοσοκομείου Σωτηρία και συλληφθέντος, Βασίλη Κονιαδίτη με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Καρρά, κατά την οποία κανόνιζαν το ύψος του ποσού που θα έχει το φακελάκι, αλλά και λεπτομέρειες για την δράση τους προκειμένου να μην τους αντιληφθεί κανείς.

Τους διαλόγους φέρνει στο φως η εφημερίδα Έθνος και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου όπως φαίνεται από τους διαλόγους είχε… εμπιστοσύνη στην συνομιλήτριά του καθώς όπως λέει, θέλει τα λεφτά σε μία σακούλα, αλλά για το ποσό θα συνεννοηθούν άλλη φορά..
Η υπόθεση είχε «δεθεί» και με μαγνητοφώνηση των επαφών του από την αστυνομία: «Θες να τα μετρήσεις;», τον ρωτά η διοικήτρια του νοσοκομείου, αναφερόμενη στα τρία πακέτα με τα χαρτονομίσματα. «Τι λες τώρα;» της απαντά, βάζοντας υψηλά τον κώδικα τιμής, όπως τουλάχιστον αυτός τον αντιλαμβάνεται.

Διοικήτρια: Άργησες πολύ. Δωδεκάμιση με μία σου είπα (ακατάληπτο). Όλα. Παρ’τα.
Συνδικαλιστής: Τι να τα κάνω
Διοικήτρια: τα θες, ή δεν τα θες; Αν δεν τα θες τα παίρνω εγώ.
Συνδικαλιστής: Κάτσε να μιλήσουμε λίγο.
Διοικήτρια: Λοιπόν, λέγε πόσα θες; Θες και τα τρία; (ακατάληπτο)
Συνδικαλιστής: Τι λες τώρα;
Διοικήτρια: Θες να τα μετρήσεις;
Συνδικαλιστής: Τι λες τώρα;
Διοικήτρια: Πόσα θες; Πόσα θες; Θες αυτήν; Θες αυτήν; Σου έχω δύο.
Συνδικαλιστής: Μία σακούλα. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο πόσα είναι. Την Παρασκευή.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails