Friday, October 18, 2013

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ “ΕΠΑΦΕΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ο “ΘΗΣΑΥΡΟΣ” ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

stournaras-nikolopoulou

Εδώ και μέρες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχει γίνει δέκτης “πληροφοριών” και  αναφορών από “πηγές” για εμπλοκή του ονόματος της συζύγου Στουρνάρα στις “επαφές” που έχουν γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την πώληση της ΛΑΡΚΟ στους Εβραίους.

Μάλιστα μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ και τα δημοσιεύματα για όνομα δισεκατομμυριούχου στην αγοραπωλησία, οι φήμες διογκώθηκαν.
Ο εν λόγω κύριος λέγεται ότι έχει ανάμειξη σε σκάνδαλο δωροδοκίας στην Γουινέα της Αφρικής!
H wikipedia αναφέρει για τον Benny Steinmetz ο οποίος προβλήθηκε από ελληνικά ΜΜΕ ως υποψήφιος αγοραστής: Είναι ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας, κάτοχος εκτεταμένου χαρτοφυλακίου στους τομείς: εξόρυξης διαμαντιών, μηχανολογικών εγαρμογών, και αγοράς/εκμετάλλευσης ακινήτων.
Το FORBES τον έχει κατατάξει στη θέση 316 στους Δισεκατομμυριούχους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, με ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ: 4,1 Δισεκατομμύρια Δολλάρια. Στο Ισραήλ, είναι ο υπ’αριθμόν 4 πλουσιότερος Ισραηλινός.
Για τη σύζυγο Στουρνάρα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει μπει “σφήνα” στις διαπραγματεύσει διεκδιώντας “νομή” στην σχεδιαζόμενη αγοραπωλησία. Τις πληροφορίες βεβαίως αυτές τις έχουμε περάσει από “κρισάρα”, τις θεωρούμε περίεργες και δεν τις υιοθετούμε. Πλην όμως μας προβληματίζουν.
Ως γνωστόν το όνομα της συζύγου του κυρίου Στουρνάρα έχει απασχολήσει τον Τύπο καθώς είχε καταγγελθεί ως σκανδαλώδες η ανάθεση ποσού 435.666 ευρω από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου σε δύο διαφημιστικές εταιρείες για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών στην «Πρόληψη της Πολυφαρμακίας». Σύμφωνα με τον  βουλευτή Νικολόπουλο, η 1η διαφημιστική εταιρεία με την επωνυμία «MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS EΠΕ» φέρεται να αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο και να διοργανώνει συνέδρια και να αναλαμβάνει διαφημιστικές εκστρατείες. Σε αυτή την εταιρεία συμμετέχει ως Γενική Διευθύντρια η Σταυρούλα Νικολοπούλου (σύζυγος του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα!) και -σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της- βασικοί εταίροι είναι και οι Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, δηλαδή οι… θυγατέρες του ΥΠΟΙΚ!
Πάντως και αυτό πρέπει να σημειωθεί, πηγές πληροφόρησης αναφέρουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι στα έγκατα του μεταλλευτικού Ελληνικού κολοσσού υπάρχει μετάλλευμα και ειδικά νικέλιο αξίας άνω των 2.5 δισ ευρώ γεγονός που καθιστά την ΛΑΡΚΟ κολοσσό έτοιμο για ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής στους Εβραίους.

1 comment:

Anonymous said...

Για όσους ξέρουν το νικέλιο θα είναι υπερ πολύτιμο τα αμέσως επόμενα χρόνια για την παραγωγή φθηνής ενέργειας μέσω κρύας σύντηξης LENR, όποιος έχει χρόνο ας το ψάξει για τον Ιταλό επιστήμονα Rossi και την Ελληνική εταιρεία Defkalion.
Φυσικά όλα αυτά κάποιοι τα γνωρίζουν.
Και πράτουν αναλόγως.
Μόνο εμείς οι ιθαγενείς περιμένουμε τα καθρεφτάκια κάθε βράδυ απο τον Πρετεντέρη και τον Ευαγγελάτο.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails