Friday, October 4, 2013

Οι Εβραίοι θα κτίσουν σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δήλωσε ο Εβραίος Σόρος!

Οι Εβραίοι θέλουν να αφανισθεί ο ντόπιος πληθυσμός! Με το ζόρι θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες φτιάχνοντάς τους ακόμη και σπίτια την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία! 
Θυμηθείτε ότι ο Σόρος είναι εκ των κορυφαίων κερδοσκόπων - καπιταλιστών - κεφαλαιοκρατών στο πλανήτη Γη, άρα είναι απ' τους πρώτους που δημιουργούν μέσω της εκμετάλλευσης την ανθρωπιστική κρίση που προσπαθεί να μείωση όπως λέει! 
Μην ξεχνάτε ότι για το θέμα της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Το σχέδιο Kalergi για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικά ΕΔΩ. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό:

== Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων.

Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.==

Πολύ σατανικά αυτά τα σχέδια και δεν θα ανατραπούν αν δεν λεχθεί η ωμή αλήθεια στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους! Αλλιώς θα εξαφανισθούμε..


Ανδημοσίευση απ' το κατοχικό "ΒΗΜΑ":


Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο Σόρος είναι Εβραίος). 


Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας. 

Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ(Σημείωηση Αντιπληρόφορησης: Η οικογένεια Βάλενμπεργκ είναι εβραϊκής καταγωγής)

Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη. 

«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ.

Η ίδια φυλή φέρνει τους λαθρομετανάστες.. Οι ίδιοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα παντού εκτός απ' την πατρίδα τους φυσικά!Στην πατρίδα τους κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να πάρει ισραηλινή υπηκοότητα!Ακολουθεί παλαιότερο άρθρο μας σχετικά με την εβραϊκή δυναστεία Βάλενμπεργκ που κυβερνά την Σουηδία..


Οι πιο αφελείς θα πούν οτι είναι τυχαίο.

Λέμε αφελείς γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη την πιο απλή σκέψη:Πως είναι δυνατόν οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και να κυριαρχούν στο 96% των ΜΜΕ, στο 90% των εταιρειών δημοσκοπήσεωνστο σύνολο των Τραπεζών, στα καίρια πόστα των μεγάλων κυβερνήσεων, στο μεγαλύτερο ποσοστό των πολυεθνικών;

Δυο περιπτώσεις υπάρχουν:

Ή είναι ανώτεροι φυλετικά όπως λένε και οι "σοφοί" ραββίνοι τους ή εμείς είμαστε ανόητοι στην πλειοψηφία μας και δεν το έχουμε αντιληφθεί.

Το να αντιληφθεί κάποιος οτι είναι ανόητος δεν είναι κακό. Είναι σημάδι οτι ξεκινά να ξυπνάει.
Το να μην έχει αντιληφθεί οτι είναι θύμα απάτης και να νομίζει οτι γνωρίζει είναι το χειρότερο.

Οι Βάλεμπεργκ είναι μια απο τις ισχυρότερες οικογένειες του πλανήτη και η ισχυρότερη οικονομικά και πολιτικά στην Σουηδία.Εχουμε αναφέρει οτι οι "δυναστείες" σε όλες τις χώρες του πλανήτη έχουν κάτι κοινό: Εβραϊκή καταγωγή.

Το όνομά τους έχει συνδεθεί με τον Raoul Wallenberg, τον Σουηδό(Εβραϊκής καταγωγής όπως θα δείτε παρακάτω) διπλωμάτη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ρωσία στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αφού είχε σώσει πολλές χιλιάδες Εβραίους απο τους Ναζί. Ηταν διπλωμάτης στην Βουδαπέστη κατα τον Β' ΠΠ και εξέδωσε χιλιάδες "προστατευτικά διαβατήρια" σε Εβραίους, ενω φιλοξένησε πάρα πολλούς στα σπίτια του.

Η δυναστεία ξεκίνησε ουσιαστικά απο τον Andre Oscar Wallenberg που άνοιξε μια τράπεζα στην Στοκχόλμη το 1856. Εκτοτε η οικογένεια αντιπροσωπεύει το 40% της Σουηδικής αγοράς.

Οι Βάλεμπεργκ είναι γνωστοί σαν τραπεζίτες, βιομήχανοι, πολιτικοί, διπλωμάτες και φιλάνθρωποι!!!

Η γιαγιά του παππού του Ραούλ ήταν Εβραία απο την οικογένεια των Benedicks που έφθασαν στην Σουηδία το τέλος του 18ου αιώνα.

Υ.Γ: Ετοιμάζετε και άρθρο για το ποιοί ελέγχουν τα ΜΜΕ στις Σκανδιναβικές Χώρες...Μαντέψτε ποιοί...

ΠΗΓΕΣ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wallenberg_family


http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/biography/wallenberg.html


Τα αφεντικά των μεγαλύτερω τραπεζών του πλανήτη και των Κεντρικών Τραπεζών:

Τι τους συνδέει; Φυσικά το γεγονός οτι είναι Εβραίοι!

1. Rothschilds of London

2. Lazar Brothers of Paris

3. Israel Moses Seif of Italy

4. Warburg Bros of Hamburg

5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York

7. Chase Manhattan of New York(Morgan)

8. Goldman Sachs of New York

1 comment:

Anonymous said...

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/09/blog-post_18.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+http/feedsfeedburnercom/stoxasmos-politikhblogspotcom/feeds/posts/default+(%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3+%E2%80%93+%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails