Saturday, October 12, 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΝΑΤΟΪΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

BEN
Γράφει ο Αντίοχος.
Κάποτε, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80, το κυρίαρχο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ήταν το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Από τότε μέχρι σήμερα κύλισε πολύ νερό στ’ αυλάκι, και το σύνθημα έχει γίνει πλέον «ΠΑΣΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!


Έτσι, χθες συναντήθηκαν ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Σαμαρά και μέγας πασοκοκράτης Ευάγγελος, με τον Δανό Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Ράσμουσεν. Στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση, ο Ντούτσε του ΠΑΣΟΚ εξέπεμψε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο ΝΑΤΟ («Η Ελλάδα είναι παλαιό, αξιόπιστο και ενεργό μέλος του ΝΑΤΟ και θα παίζει πάντα αυτόν τον ρόλο»), εξήρε τον ρόλο του ιμπεριαλιστικού-δολοφονικού οργανισμού («το ΝΑΤΟ δεν είναι απλώς και μόνο ένας κλασικός οργανισμός Άμυνας, αλλά ένας οργανισμός Ασφάλειας, που παίζει σημαντικό ρόλο στη συγκρότηση και λειτουργία του ευρωατλαντικού χώρου») και στο τέλος χαρακτήρισε «νατοϊκή υποχρέωση» της Ελλάδος την καταστολή της Χρυσής Αυγής: «Ενημέρωσα τον κ. Ράσμουσεν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την “εγκληματική οργάνωση” που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο της ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι υποχρέωση όλων των Ευρωπαίων, είναι υποχρέωση όλων των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και των κοινωνιών τους να έχουν ως πρόταγμα την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών».


Συνεχώς διευρύνεται, λοιπόν, ο κύκλος των εντολοδοτών των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Και μετά από το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και την Κομισιόν (όπως ομολόγησε ο πρώην υπουργός Ρουπακιώτης), αποκαλύπτεται ότι και το ΝΑΤΟ έβαλε το χεράκι του. Άλλος κανείς;


ethnikismos

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails