Sunday, October 6, 2013

Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος να καθαρίζω σκάλες στο Μαξίμου για το καλό της πατρίδας!


karatzaferis


Λοιπόν, ευρέθη πρόθυμος να καθαρίζει τις… σκάλες του Μαξίμου, αν ο φον Αντωνάκης αλλάξει πολιτική, δηλαδή αν τον πάρει στο κόμμα. Πρόκειται για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος το δήλωσε το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Ο κ. Σαμαράς ας καταλάβει: εγώ είμαι έτοιμος να σκουπίσω σκάλες στο Μαξίμου, εφόσον αλλάξει πολιτική».


Με την ευκαιρία, ο πρόεδρος Γιώργος αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χειρισμούς, όχι επί της ουσίας, αλλά γιατί δεν έγινε με… κομψότητα:

«Η γελοιότης της κυβέρνησης με τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Ό,τι έγινε με την ΕΡΤ, ήταν στη σωστή κατεύθυνση αλλά με τον τρόπο που έγινε ήταν άκομψο, άτσαλο. Δε χρειαζόταν οι συλλήψεις Σάββατο πρωί όπως έγινε. Θα μπορούσε να υπάρξει άρση ασυλίας τη Δευτέρα, μια διαδικασία πιο δημοκρατική».

Τέλος, παραδέχτηκε πως το 1998 είχε απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας στους χρυσαυγίτες, διότι τότε «μπορούσαν να σωθούν ακόμα»! Από τι να τους σώσει; Ιδού: «Αν προλάβεις τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο μπορείς να τον σώσεις τον ασθενή. Τότε μπορούσε. Έβλεπα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και έλεγα ότι πρέπει να τους σώσουμε», είπε και υποστήριξε πως ήταν εκείνος που… έσωσε τον Μάκη Βορίδη από τα… τσεκούρια και τώρα έχει γίνει «ο καλύτερος κοινοβουλευτικός άνδρας»! Κρίμα που δεν μπόρεσε να μας… σώσει!

Απολαυστικός ο πρόεδρος, βαδίζει στα ίχνη του μετρ του είδους Βασίλη Λεβέντη!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails