Tuesday, October 15, 2013

Τέλλογλου: Όταν ένα στέλεχος της αριστεράς εμπλέκεται σε εγκλήματα δεν πρέπει να στιγματίζεται ο χώρος! Μόνο για τη Χρυσή Αυγή πρέπει να ισχύει αυτό!

257072d63a9badb963d411a001abbe82_L
Άρθρο με θέμα την εντόνως φημολογούμενη εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατικές ενέργειες, έγραψε ο γνωστός μαρξιστοτραφής καθεστωτικός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου. Ιδού οι πληροφορίες του:

«Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν, ως γνωστόν, την υποδομή να «σαρώνουν» μία περιοχή στην οποία συνέβη μια βομβιστική ενέργεια ή μια καταδρομική επίθεση και να βρουν ποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί ήταν ενεργοί κοντά στο σημείο του γεγονότος. Στη συνέχεια, γνωρίζοντας τους αριθμούς, ταυτοποιούν και τους κατόχους τους. Κυβερνητικά στελέχη, λοιπόν, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι ένα στέλεχος της Αριστεράς ήταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης στην οικία Κεδίκογλου. Ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός, σύμφωνα πάντα με τους «κυβερνητικούς», έχει εντοπιστεί και στις Σκουριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων».

Ιδού και η άποψη του καθεστωτικού δημοσιογράφου για την τυχόν άσκηση δίωξης κατά της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όπως δείχνουν οι δικογραφίες που έχουν σχηματισθεί στην Χαλκιδική, έγιναν συστηματικές τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτών (που πάντως στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ). Με βάση αυτές τις παρακολουθήσεις γίνεται τώρα λόγος για εγκληματική οργάνωση (κατά το άρθρο 187). Αλλά ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι οι κυβερνητικές διαρροές ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα είναι δυνατόν η εμπλοκή κάποιου προσώπου σε εγκληματικές πράξεις να στιγματίζει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο; Δύσκολο ή μάλλον παράλογο. Μπορεί, όμως, να πυροδοτήσει ένταση και επικοινωνιακό πόλεμο».

Αυτό είναι το θλιβερό μεγαλείο των καθεστωτικών κομμουνιστών (δεν πρόκειται περί λάθους, στην Ελλάδα σήμερα οι δύο έννοιες ταυτίζονται…) δημοσιογράφων: όταν το πρόσωπο –κι όχι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά ένα στέλεχος- που εμπλέκεται σε εγκληματικές πράξεις είναι της προστατευόμενης από το σύστημα αριστεράς, αποφαίνονται ότι «δεν μπορεί η εμπλοκή του να στιγματίζει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο». Όταν ένα πρόσωπο –τυχαίο, ούτε καν μέλος- που εμπλέκεται σε εγκληματική πράξη είναι χρυσαυγίτης, τότε η εμπλοκή του αυτή στιγματίζει και ποινικοποιεί έναν ολόκληρο χώρο και οδηγεί τον Αρχηγό και βουλευτές του χώρου αυτού στη φυλακή! Αυτές είναι οι λογικές των κομμουνιστών συνοδοιπόρων του σάπιου αστικού καθεστώτος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails