Saturday, October 5, 2013

Η “Μαϊμού” Φωτό Του Χ. Παππά Με τη Σβάστικα Στο Κυριακάτικο Πρωτοσέλιδο Του ΕΘΝΟΥΣ!

Είναι να απορεί κανείς…



Τόση λύσσα… τόση λάσπη…
Ποιο τζιμάνι έστειλε τη φωτογραφία του Χ. Παππά που τον απεικονίζει να χαιρετάει ναζιστικά στο ΕΘΝΟΣ;

Ποιος εξυπνάκιας μπήκε στο κόπο να δημιουργήσει -με κάκιστο αποτέλεσμα- αυτή τη φωτογραφία;
Αν έχετε στοιχεία κύριοι, που να αποδεικνύουν την ενοχή του εν λόγω βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε εγκληματικές πράξεις, βγάλτε τα στη φόρα και μη κάθεστε να φτιάχνετε τέτοιες αηδίες που ακόμα και ένας άσχετος καταλαβαίνει ότι είναι ψεύτικη!
Δεν μπαίνουμε στο κόπο να πούμε αν είμαστε ή δεν είμαστε με τη Χρυσή Αυγή ώστε να κάνει πιο έγκυρη αυτή μας την παρέμβαση…
Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ είμαστε, είναι,… ψεύτες!
Δείτε στην παρακάτω εικόνα τις τρανταχτές ατέλειες στην επεξεργασία της φωτογραφίας, όπως μας τις κατέγραψε συνεργάτης μας με μεγάλη εμπειρία στο photoshop!
Δεν αναφερόμαστε καν στο ότι εμφανίζεται ο Χ. Παππάς… χωρίς λαιμό!


1. Βλέπετε ότι εμφανίζεται σκιά πίσω από το προτεταμένο χέρι αλλά στα σημεία 5 -πίσω από το υπόλοιπο σώμα- δεν υπάρχει τίποτα!
2. Στα σημεία 2 & 3 το κόκκινο χρώμα ξέφυγε στον “δημιουργό” και έβαψε τη στολή!
3. Στο σημείο 4 τοποθέτησε τη σβάστικα χωρίς να “προσέξει” τα άκρα και να βγει το αποτέλεσμα που βλέπετε!
Δημοσιεύουμε  στην αρχή του κειμένου και το πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ για τους “άπιστους θωμάδες”…

3 comments:

Anonymous said...

1. Βλέπετε ότι εμφανίζεται σκιά πίσω από το προτεταμένο χέρι αλλά πίσω από το υπόλοιπο σώμα δεν υπάρχει τίποτα!
- Πολυ φυσιολογικο να μην εχει σκια το σωμα και το κεφαλι, αφου το σωμα περιπου ακουμπαει τοιχο.

2. Στα σημεία σκιας, το κόκκινο χρώμα ξέφυγε στον “δημιουργό” και έβαψε τη στολή!
- Γινοντουσαν αυτα με τις μηχανες της εποχης και τα 4φλας-κυβος (πού τα θυμηθηκα αυτα!)

3. Τοποθέτησε τη σβάστικα χωρίς να “προσέξει” τα άκρα και να βγει το αποτέλεσμα που βλέπετε!
- Δεν καταλαβα τί εννοει ο ποιητης, παντως η καμπαρτινα ειναι ολη τσιτωμενη προς τα δεξια

Οσο για τον Παππα χωρις λαιμο, που αναφερει το αρθρο...
http://www.novasports.gr/media/2013/9/be0a069d-4039-4cf5-8c54-e3ec392b21bd_3.jpg
...κι αυτο photoshop ειναι?

Polykarpos said...

MISSION ………..OF DISINFORMING – Subversion.

Αποστολή: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗς

Καθετί που δέν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ή εσκεμμένη παραποίηση ή απόκρυψη της αληθείας, κυρίως λόγος μη αληθινός…. πλαστός ή επινοημένος: μην τον πιστεύεις ειναι και αυτό απο τα συνηθισμένα του ψέματα//π.χ…μας εχει φλομώσει στα ……τόν τελευταίο καιρό//ο γυιός μου ειναι ανίκανος να πεί…. ψέματα, ενα πελώριο……δέν εχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα. Συνώνυμο.ψευδολόγημα – ψευδολογία κ.λ.π.

Λεξικό Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Γ. Μπαμπινιώτη.

Παραπληροφόρηση:

η σκόπιμα κακή πληροφόρηση που χαρακτηρίζεται απο την μετάδοση ανακριβών, μονόπλευρα διογκωμένων ή επινοημένων «ψευδών» πληροφοριών ή και την απόκρυψη άλλων….η λέξη που εκφράζει καλύτερα το νόημα της ειναι η γαλλική υπερβολή….intoxication…..intox.. ειναι η……. εσκεμμένη παροχή λανθασμένων πληροφοριών είτε για να κάνεις κάποιον να πιστέψει κάτι που δέν ειναι αληθινό…… είτε για να αποσπάσεις την προσοχή απο κάτι που ειναι αληθινό – κάποτε και τα δύο, στρέφοντας τοιουτοτρόπως τον αναγνώστη – θεατή εκεί που επιθυμείς….εσυ, ώστε να καρπωθείς οποιο όφελος έχεις προσχεδιάσει.!!!

Η πιο αποτελεσματική παραπληροφόρηση, όμως, ειναι κάτι περισσότερο απο ένα πειστικό ψέμα….δηλ..η μέθοδος του να χρυσώνεις το χάπι.

Πρέπει λοιπόν αναπόφευκτα να εμπεριέχονται και μερικές αληθινές πληροφορίες μέσα σε ένα ψέμα: στοιχεία που μπορούν να επιβεβαιωθούν, ώστε να γίνει πιστευτή η ιστορία στο σύνολο της….δηλ..εφαρμόζεται η μέθοδος της μισής αληθείας, όπου η μισή αλήθεια πείθει τον αναγνώστη – θεατή και τον τραβά προς το μέρος της…όπως το ψάρι ακολουθεί το δόλωμα.

Οταν στόχος ειναι η απόκρυψη πραγματικών γεγονότων, τότε το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο..και.πολυεπίπεδο.!!!!

Για παράδειγμα εαν υπήρχαν εις γνώσιν της Κοινής Γνώμης απόρρητες πληροφορίες….που «σκόπιμα αποκρύπτονται απο τους κυβερνώντες» για αμαρτήματα του παρελθόντος…ειναι φανερό ότι θα ξεσπούσε επαναστατική αντίδραση.!!!

Γι’αυτό οι κυβερνώντες περιτυλίγουν την αλήθεια…σε “embalage”….. και κατόπιν την κρύβουν με ένα όμορφο χαρτί δώρου, αποτυπώνοντας λίγη αλήθεια υπο μορφή χρωματιστής κορδέλας…………. για να πείσουν τις μάζες.!!

to be continued

Polykarpos said...

Συνεπώς ένα θλυβερό καταστροφικά επώδυνο παρελθόν μιας συγκεκριμένης χώρας απο συγκεκριμένα πρόσωπα – καταστάσεις – γεγονότα…οικονομικά πολιτικά σκάνδαλα και Λίστες ….κρύβεται επιμελώς και τότε διασπείρονται λανθασμένα ίχνη για να αποπροσανατολίσουν τις μάζες σε κάποια τελείως..διαφορετική..κατεύθυνση.

Αυτό το ρόλο καλούνται να παίξουν στην κομματοκρατούμενη αυτή δημοκρατία, τα ΜΜΕ – η τηλεόραση – ο γραπτός τύπος…………..κ.λ.π.
Ιδιαίτερα η κρατική τηλεόραση που με το πρόσχημα των υψηλών μισθών ΕΡΤ 1-2-3…..κατέβασε ρολλά και αντικαταστάθηκε απο την… Δ.Τ προγραμμάτων και ταινιών αμφιβόλου ποιότητας.
Οσο δε για την Ιδιωτική τηλεόραση αυτή συνέχησε το αμαρτωλό παρελθόν της όπως ο Νοήμων Ελληνικός Λαός το γνώριζε……….. κατόπιν και του πρόσφατου ….. πακτωλού εκατομμυρίων Ευρώ !!!
Δεδομένου οτι καθημερινά παραβιάζονται η Νομοθεσία και οι Συναλλακτικές Υποχρεώσεις – Καθήκοντα…. των εκπροσώπων των ΜΜΕ σε όλες τις εκφάνσεις… Ι. { Τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα, που εισέρχονται στο χώρο … Όπως γίνεται παγίως δεκτό, η θεμελιώδης συνταγματική επιταγή του άρθρου 2 …}………κ.λ.π..
Επειδή λοιπόν δέν φτιάχτηκαν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό……………… της παραπληροφόρησης….απλά οι επιτήδιοι αξιοποιούν κάθε κενό νόμου, αποσπούν την προσοχή απο τα πραγματικά μυστικά, χρησιμοποίώντας το βασικό τρίκ της μείωσης της αξιοπιστίας των ίδιων τους των γραφομένων….ωστε οι πιο συμβατικοί ερευνητές να απορρίψουν τις ιστορίες τους……………… σαν τραβηγμένες απο τα μαλλιά. !!!

Αξιοποιώντας λοιπόν μία αληθινή ιστορία η οποία έχει μία και μοναδική εξήγηση {Σωκράτης: η Αλήθεια ειναι μόνο μία !!} της προσάπτουν μία άλλη πλαστή εξήγηση, ώστε να δικαιολογήσουν τα του λόγου τους….αποκρύπτοντας όμως την ουσιαστική εξήγηση.!!!!

Αυτό το τηλεοπτικό αίσχος, το οποίο διαστρεβλώνει κάθε έννοια Ισονομίας….αντικειμενικής ενημέρωσης και πλουραλισμού ………..δείχνει το μέγεθος του εθνομηδενιστικού καθεστώτος που ζούμε σήμερα.

Συνεπώς ……Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου με τη δίωξη ενός νόμιμα εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, σύμφωνα με το αυθεντικό πραγματικο καταστατικό του…. { και με χείρα βοηθείας το σύνολο των ΜΜΕ } του αρχηγού και των βουλευτών ……………αποτελεί Ονειδος για τους εμπνευστές ……….και για το πολίτευμα της χώρας. !!!

Πολύκαρπος

Ωσπερ σώμα στερηθέν ψυχής πίπτει, ούτω καί πόλις, μή όντων νόμων, καταλύεται.

Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails