Tuesday, October 1, 2013

Εβραίος αρθρογράφος Financial Times: "Η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει αυθεντική λαϊκή στήριξη"

Οι Financial Times μετά τη χθεσινή τους παρέμβαση σχετικά με τους πραγαμτικούς λόγους που οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν υποστεί διώξεις, "ξαναχτυπούν" μέσω του 'περιούσιου' αρθρογράφο τους Gideon Rachman και προετοιμάζουν την ελληνική κοινή γνώμη για το τι θα επακολουθήσει μετά την πανηγυρική αθώωση των Χρυσαυγιτών.

Γράφει:
"Κι όμως, ενώ το κόμμα είναι αναμφίβολα αυθεντικά φριχτό, αναρωτιέμαι κατά πόσον είναι πραγματικά τόσο καλή ιδέα η πάταξή του. Οι μαζικές συλλήψεις πολιτικών που έχουν εκλεγεί σύμφωνα με τον νόμο πάντα θα εγείρoυν αμφισβητήσεις."

Πρώτη έμμεση αναφορά στο κατά πόσον είναι ουσιαστική η δίωξη και αν έχει νόημα καθώς στηρίζεται σε κίβδηλα στοιχεία.

Και συνεχίζει ακόμη πιο αποκαλυπτικά:



"Πολλά θα κριθούν από ....
το κατά πόσον η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας την κατηγορία ότι οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής σχετίζονται με τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα. Αν μπορέσουν να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά εγκληματική, συνωμοτική οργάνωση, που σχετίζεται με έναν φόνο, τότε οι συλλήψεις θα είναι έννομες.

Εάν όμως δεν καταφέρει να στηρίξει τις κατηγορίες για συνωμοσία, τότε θα φανεί περισσότερο απλώς ως προσπάθεια καταπολέμησης ενός αποκρουστικού πολιτικού κινήματος,"

Φανερώνεται λοιπόν το άγχος του αρθρογράφου για το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν κατασκευαστούν στοιχεία και κατηγορητήριο που να συνδέουν άμεσα τη Χρυσή Αυγή με το φόνο ενός ράπερ καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα μόνο...υπόνοιες και θεωρίες συνωμοσίας στηρίζουν το κατηγορητήριο.

Και όλος ο τρόμος του έχει να κάνει με το γεγονός ότι "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό κίνημα το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση απολαμβάνει αυθεντική λαϊκή στήριξη."

Ο 'περιούσιος' λοιπόν αρθρογράφος των συστημικών Financial Times παραδέχεται ότι ακόμη και μετά τα τόσα ψέματα και συκοφαντίες το Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει ακμαίο και δυνατό...

Για να καταλήξει εκεί που οδηγεί ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής:

"Κάτι τέτοιο θα ήταν όχι μόνο ένας αντιδημοκρατικός τρόπος καταπολέμησης ενός αντιδημοκρατικού κινήματος. Θα τροφοδοτήσει επίσης την αντικαθεστωτική οργή την οποία έχει με τόσο μεγάλη επιτυχία καταφέρει να εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή."

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails