Monday, October 14, 2013

ΕΡΕΥΝΑ GPO... Τέλος ο μύθος του "ακροδεξιού" - Από όλο το πολιτικό φάσμα οι ψηφοφόροι της ΧΑΚαταρρίπτεται ο "μύθος" του ακροδεξιού ψηφοφόρου, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά την έρευνα της GPO όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία, των ψηφοφόρων της ΧΑ, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, και τεχνίτες-ελεύθεροι επαγγελματίες. Δηλαδή άνθρωποι του μόχθου.

Στην προσπάθεια της νεοταξική κυβέρνησης να παρουσιάσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, ως φασίστες, ακροδεξιούς, και ρατσιστές, για να αποδομήσει τον λόγο τους στην κοινωνία (τους απασχολεί οι ψηφοφόροι της ΧΑ, να βρίσκονται πάντα υπό διωγμό, και μομφή εντός της κοινωνίας, ώστε να να μην ακούγεται η φωνή τους από "διαθέσιμα αυτιά"), έρχονται τα αποτελέσματα της έρευνας, που αποδεικνύουν την αλήθεια:
Ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε πιτσιρικάδες ούτε ακροδεξιοί, όπως μέχρι πρότινος προωθούνταν εντέχνως από τα νεοταξικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών της GPO που παρουσιάζει η Καθημερινή της Κυριακής.
Αντιθέτως, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25-55 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντρώοι»! Προσέξτε την ηλικία, ομιλούμε περί κατασταλλαγμένων, και συνειδητοποιημένων ανθρώπων, που δεν άγονται και φέρονται από το "θερμό αίμα" των εφήβων.
Στη λεγόμενη ιδεολογική κλίμακα 1-10, όπου 1 είναι η άκρα αριστερά και 10 η άκρα δεξιά, το 40,3% των ψηφοφόρων επιλέγει τις μετριοπαθείς θέσεις (5 και 6) και μόνο το 27,2% απαντούν ότι είναι ακροδεξιοί.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 75% των ψηφοφόρων της Χ.Α. είναι άνδρες και μόνο το 25% γυναίκες, ενώ ακόμα και μετά τα τελευταία γεγονότα, η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να χάνει ποσοστιαία τον πυρήνα που τη στήριξες στις εκλογές του 2012.Τουναντίον εάν σκεφτούμε με όρους εκλογικής επιρροής η ΧΑ είναι τουλάχιστον στο 10%.
Εάν συνυπολογιστούν και αυτοί οι οποίοι φοβούνται να απαντήσουν, στο αν ψηφίζουν ή όχι τον Λαϊκό Σύνδεσμο, διότι γνωρίζουν ότι καταγράφονται από τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και εν προκειμένω τη συνεργαζόμενη με αυτήν κυβέρνηση, το ποσοστό σε περιπτωση εκλογών μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, για τους εμπνευστές, αυτής της πολιτικής δίωξης που υφίσταται ένα νόμιμο κόμμα.
 
Παράλληλα, από τις έρευνες της GPO προκύπτει ότι είναι λάθος η αίσθηση ότι στη ΧΑ στράφηκαν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς αυτοί αποτελούν μόνο το 4% του κοινού της.
Αντιθέτως, στις τάξεις των ψηφοφόρων θα βρει κανείς κυρίως μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς επιστημονική κατάρτιση (π.χ. τεχνίτες, εμπόρους, μικροεπιχειρηματίες, ταξιτζήδες κλπ). Δηλαδή ο ορισμός των σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από όλους, από τις πολιτικές του Μνημονίου.
Μετά τα τελευταία γεγονότα, αυτοί που εμφανίζονται να εγκαταλείπουν τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την έρευνα είναι κάποιες από τις γυναίκες που τη στήριζαν και κυρίως νεότεροι υποστηρικτές της.
Αλλά και αυτοί ήταν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της που κατέγραφαν μέχρι πρότινος οι έρευνες ότι επρόκειτο να την εκτινάξουν ακόμη και στο 14%, όχι ο εκλογικός πυρήνας της που παρέμεινε ανέπαφος.
Και μια λεπτομέρεια: Όλοι οι "μετανοήσαντες" όπως θέλει να πιστεύει το νεοταξίτικο πολιτικό σύστημα, και τα νεοταξίτικα ΜΜΕ, φαίνεται ότι μεταφέρθηκαν στην αδιευκρίνιστη ψήφο. Σε απλά ελληνικά, σημάινει "δεν σας απαντώ, θα με δείτε στις εκλογές".
Με τα μέτρα που έρχονται και με την καταγραφή στη συνείδηση των πολιτών ότι πρόκειται για μια νεοταξική κυβέρνηση που εκτελεί εθνοκτόνες εντολές, είναι πιο πιθανό να θεωρήσουμε την αδιευκρίνιστη ψήφο, πιο κοντά στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
elnewsgr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails