Wednesday, August 27, 2014

Δημοσκόπιση Σοκ: Το 16% των Γάλλων υποστηρίζει το ISIL [γράφημα]


Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε δημοσκόπηση με το ερώτημα: «υποστηρίζετε το Ισλαμικό Κράτος»;
 
Οι δημοσκοπήσεις έγιναν από δύο κέντρα.
 
Το πρώτο είναι το ICM Research που απευθύνθηκε σε Γερμανούς, Γάλλους και Βρετανούς με το ερώτημα εάν έχουν συγκεκριμένη θετική ή αρνητική άποψη για το «Ισλαμικό Κράτος».
 
Η δεύτερη δημοσκόπηση έγινε από  το Παλαιστινιακό Κέντρο για τη Δημόσια Γνώμη, που ζήτησε από τους κατοίκους της Γάζας να δηλώσουν εάν υποστηρίζουν ή αντιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος.
 
Το αποτέλεσμα ήταν τρομακτικά εκπληκτικό, ιδιαίτερα στη Γαλλία.
 
 Το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι υποστηρίζει το «Ισλαμικό Κράτος»! 
 
Είναι ένας φοβερός αριθμός, ο οποίος γίνεται απειλητικός γιατί δημογραφικά αναλογεί στους νεότερους πολίτες της Γαλλίας- σύμφωνα με την ηλικιακή ανάλυση που δημοσιεύθηκε από το Russia Today.
 
Αυτό είναι ανησυχητικό εν μέρει, λόγω του αυξανόμενου αριθμού των λαθρομεταναστών στις μουσουλμανικές κοινότητες της Ευρώπης. Και δεν είναι ότι εκφράζουν μόνο την υποστήριξή τους προς το Ισλαμικό Κράτος, αλλά ταξιδεύουν στη Συρία και το Ιράκ να ενταχθούν στις τάξεις του.
 
Το 85% των ερωτηθέντων στη Γάζα δήλωσε ότι αντιτίθεται στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ μόλις 13% το υποστηρίζει, λιγότερο ποσοστό από τη Γαλλία.
 
Είναι εντυπωσιακό, σημειώνει το δημοσίευμα, που οι κάτοικοι της Γάζας φέρεται να  επηρεάζονται από τη Χαμάς,  εκδήλωσαν την αντίθεσή τους προς το Ισλαμικό Κράτος, από ό, τι οι Δυτικοευρωπαίοι...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails