Wednesday, August 20, 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ... "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ !!!! "



Το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, συνολικά 38 βουλευτές υπογράφουν επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία του δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αν δεν απαλειφθεί σειρά διατάξεων και κυρίως αν δεν προστεθεί η Γενοκτονία των Ποντίων (η φωτό είναι από τα έργα και τις ημέρες των Τούρκων κατά των Ποντίων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) σε αυτές των οποίων η άρνηση θα συνεπάγεται ποινικό κολασμό. 

Την πρωτοβουλία για την συλλογή των υπογραφών την είχε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο ποντιακής καταγωγής Σάββας Αναστασιάδης, και βέβαια αποτελεί μείζον θέμα αφού και αρκετές δεκάδες άλλων βουλευτών της ΝΔ είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, το οποίο αναγνωρίζει ως ποινικά κολάσιμη μόνο την άρνηση της εβραϊκής γενοκτονίας στον Β΄ΠΠ.
Την προηγούμενη απόπειρα ψήφισης του νομοσχεδίου είχε σταματήσει ο τότε γ.γ. γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, μετά από παραστάσεις στον ίδιο, δεκάδων βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι του δήλωναν αυτό ακριβώς που τώρα προσυπογράφεται στην επιστολή: ότι οι διατάξεις είναι απαράδεκτες και ότι πρόκειται για κατασκεύασμα ξένων κύκλων το οποίο «σπονσοράρει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος.
Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και άλλες «περίεργες» διατάξεις όπως η ποινική δίωξη και εν συνεχεία φυλάκιση των πολιτών, οι οποίοι απορρίπτουν με δημόσιες δηλώσεις τους την… ομοφυλοφιλία!
Π.χ., ιεράρχες οι οποίοι απορρίπτουν στο κήρυγμά τους την ομοφυλοφιλία ως τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, αυτομάτως θα διώκονται. Και το ίδιο θα ισχύει για όποιον πολίτη θα φέρεται κατά των ομοφυλόφιλων συμπεριφορών. 
Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι είναι ένα ακόμα νομοσχέδιο το οποίο ήρθε από το εξωτερικό, όπως ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τόσοι άλλοι νόμοι και απλώς μεταφράστηκε στην Ελλάδα.
Ένας αντεθνικός νόμος που, συν τοις άλλοις, προωθεί τις ανώμαλες συμπεριφορές, προς δόξα και τιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails