Thursday, August 21, 2014

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsIT, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι' αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί. Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό. Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη βρει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, αλλά και το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τους δύο νέους. Παράλληλα, από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.





Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsIT, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι' αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί.

Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη βρει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, αλλά και το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τους δύο νέους.

Παράλληλα, από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.

Πηγή Φωτό - Facebook

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails