Thursday, August 21, 2014

«Αντάρτικο» 38 βουλευτών στη ΝΔ για το «αντιρατσιστικό» - Ποιοι είναι (upd)

13:00
19/08/2014
Το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, συνολικά 38 βουλευτές υπογράφουν επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία του δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αν δεν απαλειφθεί σειρά διατάξεων και κυρίως αν δεν προστεθεί η Γενοκτονία των Ποντίων (η φωτό είναι από τα έργα και τις ημέρες των Τούρκων κατά των Ποντίων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) σε αυτές των οποίων η άρνηση θα συνεπάγεται ποινικό κολασμό. 
 
Την πρωτοβουλία για την συλλογή των υπογραφών την είχε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο ποντιακής καταγωγής Σάββας Αναστασιάδης, και βέβαια αποτελεί μείζον θέμα αφού και αρκετές δεκάδες άλλων βουλευτών της ΝΔ είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, το οποίο αναγνωρίζει ως ποινικά κολάσιμη μόνο την άρνηση της εβραϊκής γενοκτονίας στον Β΄ΠΠ.
 
Την προηγούμενη απόπειρα ψήφισης του νομοσχεδίου είχε σταματήσει ο τότε γ.γ. γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, μετά από παραστάσεις στον ίδιο, δεκάδων βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι του δήλωναν αυτό ακριβώς που τώρα προσυπογράφεται στην επιστολή: ότι οι διατάξεις είναι απαράδεκτες και ότι πρόκειται για κατασκεύασμα ξένων κύκλων το οποίο «σπονσοράρει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος.
 
Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και άλλες «περίεργες» διατάξεις όπως η ποινική δίωξη και εν συνεχεία φυλάκιση των πολιτών, οι οποίοι απορρίπτουν με δημόσιες δηλώσεις τους την… ομοφυλοφιλία!
 
Π.χ., ιεράρχες οι οποίοι απορρίπτουν στο κήρυγμά τους την ομοφυλοφιλία ως τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, αυτομάτως θα διώκονται. Και το ίδιο θα ισχύει για όποιον πολίτη θα φέρεται κατά των ομοφυλόφιλων συμπεριφορών. 
 
Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι είναι ένα ακόμα νομοσχέδιο το οποίο ήρθε από το εξωτερικό, όπως ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τόσοι άλλοι νόμοι και απλώς μεταφράστηκε στην Ελλάδα.
 
Ένας αντεθνικός νόμος που, συν τοις άλλοις, προωθεί τις ανώμαλες συμπεριφορές, προς δόξα και τιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
Ολόκληρη η επιστολή των 38 βουλευτών έχει ως εξής:
“Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
 
Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης αποτελεί ένα αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός, που πολλοί από εμάς, τους απογόνους εκείνων που μαρτύρησαν, την ακούσαμε και τη μάθαμε όχι μόνο από ιστορικές καταγραφές, αλλά και από τα βιώματα και τις ζωντανές αφηγήσεις των παππούδων και των γιαγιάδων μας, και φυσικά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Γι αυτό πολύ σωστά, αν και καθυστερημένα, ομόφωνα αναγνωρίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων το Φεβρουάριο του 1994.
Στο σχέδιο νόμου το οποίο εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής (Β´ θερινό τμήμα) στις 26 και 27 Αυγούστου 2014, προς συζήτηση και ψήφιση, η άρνηση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής ( Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων, Ασσυρίων ), θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα, όπως πολύ ορθά αντιμετωπίζεται και η άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων.
Άλλωστε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χαράλαμπος Αθανασίου είχε προβεί σε σχετική δήλωση- δέσμευση για το θέμα, η οποία είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά της αρμόδιας Επιτροπής του Κοινοβουλίου.
Αν αυτό δεν τηρηθεί, θα σημαίνει στην πράξη την Άρνηση της Γενοκτονίας των Ελληνικών πληθυσμών της Ανατολής, την Αυτοαναίρεση της Βουλής των Ελλήνων , γεγονός το οποίο δεν μπορούμε να αποδεχθούμε.
Όλοι εμείς, κ. Πρωθυπουργέ, είμαστε βέβαιοι ότι εσείς θα συμβάλετε στην ορθή από Εθνικής πλευράς αντιμετώπιση του θέματος.
Με τιμή
1) Αναστασιάδης Σάββας - Β´ Θεσσαλονίκης
2) Στυλιανίδης Ευρυπίδης - Ροδόπης
3) Παπαδόπουλος Μιχάλης - Κοζάνης
4) Κωνσταντινίδης Ευστάθιος - Φλωρίνης
5) Τζαμτζής Ιορδάνης - Πέλλας
6) Λυκουρέντζος Ανδρέας - Αρκαδίας
7) Βλάχος Γεώργιος - Ν. Αττικής
8) Κοντός Αλέξανδρος - Ξάνθης
9) Τσιάρας Κωνσταντίνος  - Καρδίτσης
10) Χαρακόπουλος Μάξιμος - Λαρίσης
11) Τζαβάρας Κωνσταντίνος - Ηλείας
12) Τσαβδαρίδης Λάζαρος - Ημαθίας
13) Μιχελάκης Ιωάννης – Επικρατείας
14) Κουτσούμπας Ανδρέας - Βοιωτίας
15) Ιωαννίδης Ιωάννης- Α΄ Θεσσαλονίκης
16) Βλαχογιάννης Ηλίας - Τρικάλων
17) Χριστογιάννης Δημήτριος - Πιερίας
18) Αντωνίου Μαρία - Καστοριάς
19) Κυριαζίδης Δημήτριος - Δράμας
20) Πασχαλίδης Ιωάννης - Καβάλας
21) Νταβλούρος Αθανάσιος - Αχαϊας
22) Μακρή- Θεοδώρου Ελένη - Φθιώτιδας
23) Σκρέκας Κωνσταντίνος - Τρικάλων
24) Σολδάτος Θεόδωρος - Λευκάδος
25) Καραμανλή Άννα - Β΄ Αθηνών
26) Καράογλου Θεόδωρος - Β΄ Θεσσαλονίκης
27) Μπατσαρά Γεωργία - Ημαθίας
28) Καρανάσιος Ευθύμιος - Χαλκιδικής
29) Γεωργαντάς Γεώργιος - Κιλκίς
30) Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα - Πιερίας
31) Μανδρέκα Ασπασία - Φωκίδος
32) Κοψαχείλης Τιμολέων - Γρεβενών
33) Σκόνδρα Ασημίνα - Καρδίτσης
34) Αραμπατζή Φωτεινή - Σερρών
35) Ιακωβίδου Παναγιώτα – Β΄ Αθηνών
36) Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος - Καβάλας
37) Αυγερινοπούλου Διονυσία- Θεοδώρα- Ηλείας
38) Μαρίνος Ανδρέας - Ηλείας
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails