Friday, August 29, 2014

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!



Ακόμα μια φαεινή ιδέα του Γιάννη Μπουτάρη ήρθε να κλέψει την παράσταση στην ορκωμοσία για την ανάληψη των καθηκόντων του εκ νέου στη δημαρχεία της Θεσσαλονίκης . Με το αστέρι του Δαύιδ καρφιτσωμένο στο πέτο του εμφανίστηκε ο -εκ νέου- δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην ορκωμοσία του που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης. 
Ο Γιάννης Μπουτάρης καρφίτσωσε στο πέτο ένα φέιγ βολάν, που είχε πάνω του το εξάκτινο αστέρι και έγραφε «Jude», δηλαδή Εβραίος, το οποίο κυκλοφόρησε η δημοτική σύμβουλος των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου για να θυμίσει το Ολοκαύτωμα των 50.000 Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Γερμανούς. 
Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έδωσε πολιτικό όρκο μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, εκτός από δύο που διάλεξαν το θρησκευτικό. Πολιτικό όρκο έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και οι σύμβουλοι (Γλυκερία Κυριακίδου, Γιώργος Αβαρλής), ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και ο έτερος σύμβουλος Μιχάλης Κωνσταντινίδης, η Ελεάννα Ιωαννίδου (Οικολόγοι Πράσινοι) και ο ανεξάρτητος Γιώργος Ρακκάς.
Από τη σημερινή ορκωμοσία του κ. Μπουτάρη
\

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails