Wednesday, March 16, 2016

Το Σάββατο ειναι η ήμερα του Μ@λακα!!!! τα πρόβατα να σβήνουν τα φώτα για μία ώρα!!

Την ώρα που έχουν φλομώσει στα ψεμματα τις μάζες, περί κλιματικής αλλαγής αντί για άνοδο της θερμοκρασίας γίνεται πτώση!(για να βάζουν φόρους) η Γη θα αλλάζει με η χωρίς τους πιθηκανθρώπους ! ετσι και αλλιώς ,αφου κάνει κύκλους! εκτός απο αυτό σκοτώνουν -αυτοκτονούν επιστήμονες που είχαν το θράσος να μιλούν Για FREE ENERGY!
εν ανάγκη κανουν και πόλεμο σε ολόκληρες χώρες! ενεργεία Βριλ των Γερμανών ναζι!(όχι των κομμουνιστών αριστερων που ειναι τώρα στην γερμάνια!κομμουνιστές isis και πάσης φύσεως δημιουργία των εβραιων , αυτά ειναι ζώα! πες τους για σφαγές πρώτοι σε τέτοια! )


Τέσλα, Αιθέρας !και πολλά άλλα,και άλλοι! τελευταίο θύμα της ελίτ ήταν Ιαπωνία! απο ολα είχε ο μπαξές!!! ! απο τσουνάμι έως σεισμούς και βόμβες στο πυρηνικό εργοστάσιο! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ! μα τέτοιο θράσος? και τι θα κανουν οι Εβραίοι το πετρέλαιο?
Από εδώ και κάτω ειναι για τα πρόβατα! που βλέπουν δελτία των 8 Λάκη και πρωίναδικα!
Τρεις μήνες μετά την 21η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι (COP21) η εκστρατεία η «Ώρα της Γης» προσδοκά να κινητοποιήσει το Σάββατο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο για την τήρηση των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν στη σύνοδο αυτή για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.
Σε περισσότερες από 170 χώρες, στις 20:30 τοπική ώρα, τα μνημεία, τα αξιοθέατα, όπως το Εμπάιρ Στέιτ στη Νέα Υόρκη, θα βυθιστούν στο σκοτάδι, ενώ όλοι (πολίτες, επιχειρήσεις, κοινότητες κλπ) καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα.
Στόχος της πρωτοβουλίας του Διεθνούς Ταμείου για τη Φύση (WWF) είναι να υπενθυμίσει ότι η ενέργεια που καταναλώνεται έχει ένα κόστος για τον πλανήτη και να υποκινήσει τις κυβερνήσεις και τους ιδιώτες να δράσουν για το κλίμα. Τα ορυκτά καύσιμα (άνθρακας, φυσικό αέριο, πετρέλαιο), που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ευθύνονται για τα 3/4 των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και πράσινα άλογα! μπλα μπλα! ας πάνε σε έγκυρες πήγες να διαβάσουν τι αρλούμπες και την πλύση εγκεφάλου όσοι θέλουν !.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails