Saturday, March 26, 2016

Η απαράδεκτη ΣΥΡΙΖΑΙΑ αναρχοάπλυτη δήμαρχος Ζωγράφου, ακύρωσε την χθεσινή παρέλαση λόγω…ψιλόβροχου. Την “έγραψαν” οι μαθητές και παρέλασαν μόνοι τους! Μπράβο στα παιδιά


zografou-parelasi1

Φίλος του site μας ενημερώνει:
Ήθελα να σε ενημερωσω για κατι. Χτες η δημαρχος (πρωην Πασοκ νυν Συριζα) ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ, ΜΑΤΑΙΩΣΕ χωρις κανενα ιχνος ντροπης τη μαθητικη παρελαση στο δημο Ζωγραφου λογω….ψιλοβροχου που κρατησε 5 λεπτα !

Ο κοσμος αρχισε τη γιουχα, και τα παιδια αποφασισαν να παρελασουν μονα τους φωναζοντας ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ !
Το χειροτερο απ ολα ξερεις ποιο ειναι ? Οτι υπαρχουν ατομα που στηριζουν ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ την πολιτικη αυτη και προερχονται απο τους κολπους της ΝΔ (βλεπε Μετικαριδης) που συμπραξε προεκλογικα με την Καφατσακη οταν η ΝΔ τον αφησε στην απ’ εξω και στηριξε το αλλο φρουτο Αγγελοπουλο.
zografou2
Που ζουμε ρε φιλε ????? Ποση ξεφτιλα ακομα ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΕΦΑΝΕ………
Γεμισε ο δημος με καθε λογης αλλοδαπους αν κανεις μια βολτα απο το παρκο Γουδη μεχρι ψηλα στο νεκροταφειο βλεπεις μαντηλες, μαυρους φιλιππινεζους αλβανους τον κακο χαμο τον ιδιο. ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ετσι ΑΚΟΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ! Ποσο να αντεξουμε ρε Στεφανε ? Και αν πουμε κατι μας στιγματιζουν σαν ρατσιστες και κινδυνευουν τα αυτοκινητα μας και τα σπιτια μας απο τα αναρχικα στοιχεια που κρυβονται στην πανεπιστημιουπολη και στη βιλα Ζωγραφου.
zografou3
Σε παρακαλω βγαλε το θεμα πρεπει να γινει γνωστο. Εισαι η μονη μας φωνη δεν εχουμε αλλον ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ και τους νοιαζει ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ !
Δημότες, μαθητές και καθηγητές αντέδρασαν έντονα στις συστάσεις του δήμου και πραγματοποίησαν την παρέλαση χωρίς την συμβολή της διοίκησης του δήμου. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια δεν συμμετείχαν κάποιοι εκπαιδευτικοί.
Τα παιδιά του δήμου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, πήραν ξεκάθαρη θέση, μακριά από… θολές ιδεοληψίες και τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails