Monday, March 21, 2016

Βίντεο: Μουσουλμανικές "no go zones" στις σουηδικές πόλεις - Απαγορεύεται η πρόσβαση στους Σουηδούς!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σκηνές από το μέλλον της Ελλάδας έρχονται από το θλιβερό παρόν της Σουηδίας που μέσα σε λίγα χρόνια μετετράπη σε "αποθήκη" λαθρομεταναστών και έχουν δημιουργηθεί εντός της επικράτειάς της μουσουλμανικές "no-go zones" οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες για τους Σουηδούς πολίτες αν και βρίσκονται στην χώρα τους!
Στο ρεπορτάζ της εκπομπής "60 minutes" η δημοσιογράφος και το συνεργείο της δέχονται επίθεση σε μουσουλμανικό γκέτο από Σομαλούς και άλλους Ανατολικούς Αφρικανούς (η περιοχή έχει ονομαστεί little Mogadishu).
Στην αρχή όλοι μίλαγαν φιλικά στο συνεργείο διότι βρίσκονταν μαζί του Σουηδοί αστυνομικοί. Μόλις αποχώρησαν εμφανίστηκαν οι "κουκκούλες" και άρχισαν να γρονθοκοπούν τον κάμεραμάν και άλλα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.
Πιο πριν άλλοι Σομαλοί νεαροί επιχείρησαν να πατήσουν με αμάξι τον κάμεραμάν!
Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για "14χρονους" λαθρομετανάστες που κρύβουν επίτηδες την ηλικία τους για να παίρνουν τα επιδόματα του σουηδικού κράτους.
Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ανάστατη  ήταν η μικρή σουηδική πόλη Ostersund, στο βόρειο τμήμα της χώρας, από τις πρόσφατες καταγγελίες γυναικών ότι δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις ή υπήρξαν θύματα απόπειρας βιασμού από άντρες που έμοιαζαν «ξένοι». 
Μετά τις οκτώ παρόμοιες καταγγελίες, που έγιναν στην τοπική αστυνομία μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, η αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση και συμβουλεύει τις γυναίκες στην πόλη να μην κυκλοφορούν μόνες όταν βραδιάζει.
Σε συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου της αστυνομίας την Δευτέρα ανακοινώθηκε η σχετική προειδοποίηση και έγινε γνωστό ότι και οι οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρες βιασμού έγιναν στο κέντρο της πόλης από ομάδες αντρών που μιλούσαν σουηδικά με «ξένη» προφορά και δεν ήταν μεθυσμένοι.
Η τελευταία επίθεση έγινε την περασμένη Κυριακή τα χαράματα στο κέντρο της πόλης και το θύμα κατήγγειλε ότι τρεις νεαροί άντρες ηλικίας από 18 μέχρι 25 ετών, ψηλοί και λεπτοί, που μιλούσαν σουηδικά με «ξένη» προφορά, την πέταξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να της σκίσουν το παντελόνι. Η γυναίκα ανέφερε ότι πάλεψε με τους δράστες και κατόρθωσε να διαφύγει.
Ο Stephen Jerand, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, μίλησε στην κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις στην πόλη γίνονται με αυξανόμενους ρυθμούς ενώ υποστήριξε ότι κανένας από τους δράστες δεν βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.
Για την Σουηδία, μια χώρα από τις πρώτες στην Ευρώπη που έχει στηρίξει την ισότητα των δύο φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών μια τέτοια προειδοποίηση προς τον γυναικείο πληθυσμό χαρακτηρίζεται πρωτοφανής. Στην χώρα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων, μόνο μέσα στο περασμένο έτος, έφθασαν 163.000 μετανάστες και πρόσφυγες, γεγονός που ανάγκασε την κυβέρνηση να λάβει πιο αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων της.
Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά την περιβόητη συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας για υποτιθέμενη αποτροπή  των προσφυγικών-λαθρομεταναστευτικών ροών, εντοπίστηκε προχθές στο νησί της Άνδρου λίγες ώρες μακριά από την Αττική, βάρκα με 25 λαθρομετανάστες από τους οποίους οι 23 είναι Σομαλοί, δηλαδή δεν προέρχονται από χαρακτηρισθείσα εμπόλεμη ζώνη όπως η Συρία και το Ιράκ, αλλά από μια ταλαιπωρημένη σαφώς χώρα, στην όμως οποία δρα ένα από τα φονικότερα παρακλάδια της Αλ Κάιντα, η Αλ Σεμπάμπ!   
Μαζί με την νιγηριανή Μπόκο Χαράμ έχουν εξελιχθεί στις πιο φονικές οργανώσεις εκτός Μέσης Ανατολής εκτελώντας και σφάζοντας πληθυσμούς ολόκληρων χωριών και αφήνοντας αποκαϊδια στο πέρασμά τους. 
Τέτοιο παραλυμένο σύστημα ασφάλειας  στο Αιγαίο δεν έχουμε  δει ξανά στο παρελθόν. 
Ήθελαν δηλαδή οι Τούρκοι δουλέμποροι να αποφύγουν τα hot spots άρα και την καταγραφή τους. Άλλωστε γνωρίζουν ότι η Τουρκία... ας πούμε ότι δεσμεύθηκε ότι θα παραλαμβάνει πίσω όσους είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι μεταφέρονται έτσι κατά αυτόν τον τρόπο αγνώστων στοιχείων άνδρες που μπορεί πίσω από την κάλυψη του λαθρομετανάστη να κρύβονται μαχητές της Αλ Σεμπάμπ, όπως άλλωστε το ίδιο το ISIS έχει καταφέρει να περάσει 4.000 μαχητές του στην Ευρώπη ανάμεσα σε πρόσφυγες.
Το σίγουρο είναι ότι αν επιθυμεί η Αλ Σεμπάμπ να διεισδύσει με αυτόν τον τρόπο την χώρα θα μπορέσει να το κάνει ανενόχλητα.
Κι όλα αυτά λίγες ώρες μακριά από την Αττική!
Συνεπώς η σουηδική πραγματικότητα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει και... ελληνική.

βιντεο εδώ
Αίσθηση όμως έχει προκαλέσει και live εκπομπή στην Τουρκία όπου ερωτώμενοι νεαροί Τούρκοι για την γνώμη τους για όποιον δεν πίστευε στον Αλάχ και το Ισλάμ πως θα του συμεπριφέρονταν, όλοι απάντησαν με... δολοφονικά ένστικτα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails