Monday, March 21, 2016

ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ «ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ» Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


geertwilders-thumb-large
Αν νομίζετε ότι διώξεις των πατριωτών πολιτικών γίνονται μόνον στην Ελλάδα, κάνετε λάθος. Συμβαίνουν «και εις Παρισίους», δηλαδή και στις υπόλοιπες… δημοκρατικές χώρες της ΕΕ.
Άρχισαν, λοιπόν, οι προδικαστικές διαδικασίες για τον (μετριοπαθέστατο…) Ολλανδό πολιτικό Γκέερτ Βίλντερς , αρχηγό του εθνικού κόμματος PVV, με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους εις βάρος της μαροκινής μειονότητας στην Ολλανδία και σε περίπτωση που καταδικαστεί μπορεί να φυλακιστεί για έναν χρόνο και να του επιβληθεί πρόστιμο έως 7.400 ευρώ. 

Από πού προκύπτει η «υποκίνηση μίσους»; Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου του 2014, ο Βίλντερς είχε ρωτήσει τους οπαδούς του αν ήθελαν «περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην πόλη τους και την Ολλανδία».
«Λιγότερους! Λιγότερους!», φώναξαν οι οπαδοί και ο Βίλντερς είχε απαντήσει: «Θα το αλλάξουμε αυτό».  Ακολούθησε βιομηχανία μηνύσεων εναντίον του, με 6.400 μηνύσεις!!!
Σημειωτέον, ότι το κόμμα του Βίλντερς είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Αλλά όπως «το καλό το παλικάρι  ξέρει κι άλλο μονοπάτι», έτσι και οι νεοταξίτες της Ολλανδίας προσπαθούν να τον φυλακίσουν πριν βγει πρώτος στις εκλογές! Προς δόξαν της… δημοκρατίας, βεβαίως-βεβαίως!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails