Friday, October 18, 2013

Εβραίος εφοπλιστής και ΠασοκοΣυριζαίος πίσω απ' τα "χιλιάδες" όπλα και το "Ναζιστικό Μουσείο" που φόρτωσαν στην Χρυσή Αυγή

Ρε τι γίνεται με τους σοσιαλιστές...
Ο Ελληνοεβραίος εφοπλιστής (και συνεκδότης του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ), Βίκτωρ Ρέστης κατηγορείται τις τελευταίες ημέρες για εκτεταμένη φοροδιαφυγή (αναλυτικά στο directnews). Η οικογένειά του -μεγάλη και πολύ πλούσια οικογένεια Εβραίων της Ρόδου- έχει διάφορα ιδρύματα, μουσεία κ.λ.π κυρίως Εβραϊκού ενδιαφέροντος και πολύ καλά κάνει.
Ανάμεσα στα ιδρύματα, ο Βίκτωρ Ρέστης, είχε φτιάξει κι ένα με την ονομασία...

"PALIS FOUNDATION", μαζί με φίλους του εφοπλιστές. Εφοπλιστάρες για την ακρίνεια, όπως τον Πάλλη, τον Ποταμιάνο κλπ. (Π.Α.Λ.Ι.Σ. = Πολιτιστικής Ανάδειξης Λαμπρών Ιστορικών Συλλογών). 

Στο Δ.Σ. του ιδρύματος συμμετείχε μαζί με τους εφοπλιστές κι έναν απόστρατο και ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. (πρώην ΠΑΣΟΚ, που τώρα ψάχνεται να πηδήξει από το καράβι και να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ να σωθεί), Οδυσσέας Βουδούρης, γιατρός.
Από χθες που έγινε γνωστό ότι ο ...αριστερός (:))) βουλευτής ήταν μέλος του palis foundation, η ιστοσελίδα, έσβησε στην αρχή το ονομά του και μετά από μερικές ώρες, έκλεισε !!!!

www.palisfoundation.gr καπούτ !

Γιατί τόσο άγχος; Σε αυτή τη χώρα διαλύθηκε ο μύθος της αριστεράς. Βγήκε στο φώς η αλήθεια: όλοι όσοι κάνουν τους πολύ αριστερούς, έχουν ...δεξιά πορτοφόλια. Σιγά την αποκάλυψη....


2 comments:

Anonymous said...

Δεν είναι μόνο αυτό ο Ρέστης μαζί με την μάνα του δημιούργησαν γηροκομείο μόνο για εβραίους εδω μέσα στην Ελλάδα ΜΑΣ.

Anonymous said...

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ. ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails