Tuesday, November 17, 2009

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο "Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς" σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου.Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει απο την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Απο τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον "αντιστασιακό" αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα.Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορίστηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης.Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική.Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατα την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,ύστερα απο αλλεπάληλες πιέσεις του τότε προέδρου του ΚΙΣ Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο: "Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου."

Διακογιάννης: "Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας.Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ.Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης.Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ,το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται,την πόρτα του να ανοίγει και το Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος,την Μελίνα Μερκούρη να τον αγγαλιάζει το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνοστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι."

Παραθέτουμε το σχετικό τηλεγράφημα του ΚΙΣ προς τον Παπαδόπουλο.Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει οτι το κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές.Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους.Γιατί αυτό που ετοιμάζουν,ενώ το ονομάζουν "Δημοκρατία" στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς απο τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτε η ανθρωπότητα.
Απο τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις "βρωμιές" που κάνουν,κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.
Στη σημερινή εποχή είδαμε οτι απέκρυψαν απο όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό(τους Παλαιστίνιους),το τείχος του Ισραήλ.
Στη δίκη της "17 Νοέμβρη" αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της "Μοσάντ".
Στην περίπτωση των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.
Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας.Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Με λίγα λόγια "όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι απο κάτω".
Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.
Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821,μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας,ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ,στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν.Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία.Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας,Εξωτερικών και τις Τράπεζες.
Στα απομνημονεύματά τους ο Κολοκοτρώνης κάνει ειδική μνεία "για αυτούς που ήρθαν απο το εξωτερικό".
Ετσι και εδω,βοηθούσαν τους αντιστασιακούς,τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα,παρ'όλο που τους "χάλασαν" το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν οτι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς.Προφανώς δεν είχαν έρθει εδω για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το "έργο τους".
Ποτε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;
Όποιοι έχουν στοιχεία για το θέμα ας τα στείλουν στο blog για να δημοσιευτούν.14 comments:

Zanglos said...

Φιλε μου έχεις δίκαιο, η σιωνιστική οργάνωση είναι πράγματι πολύ μεγάλη, αλλά, εγώ πιστεύω, ότι οι ίδιοι σιωνιστές αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι μεγαλύτεροι από ότι στην πραγματικότητα είναι.
Επίσης, ότι δεν το εξουσιάζουν το διαφθείρουν με προπαγάνδα, δεν είναι όλα αλήθεια, μην παρασύρεσθε.

Η παρατήρηση μου είναι φιλική.

Anonymous said...

Το χειρότερο για τους Έλληνες θα είναι το ότι μόλις θα κυβερνήσουν θα τους πετάξουν στα μούτρα στην κυριολεξία την Αλήθεια που τους έκρυβαν για χρόνια πολλά,τότε να μας δω.......Παύλος Κόρινθος.

Anonymous said...

Μιχ. Παλαιοπάνος
Υπάρχει σε βιβλία του Κυρ. Διακογιάννη αναφορά (συγκεκριμένα σε 2 (δύο)), ότι την νύκτα της 21ης Απριλίου 1967 Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα στο αυτοκίνητο του Μοσέ Νταγιάν περιφερόταν στους δρόμους των Αθηνών. Στο 2ο μάλιστα βιβλίο (δεύτερο σε αναφορά όχι έκδοση) το επεναλαμβάνει για επιβεβαίωση.
mihpalaiopanos@yahoo.gr

knossopolis said...

Για να δούμε μερικά πράγματα:

1. όντως ο ΓαλλοΕβραίος ήρθε και πήρε με το ιδιωτικό Αεροπλάνο του τον Θεοδωράκη, αυτό δεν αποδεικνύει σε καμία περίπτωση στενές σχέσεις Παπαδόπουλου με Εβραίους διότι εκτός από τον Θεοδωράκη έφυγαν και πολλοί άλλοι που δεν είχαν να κάνουν με Εβραίους.

2. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου οι Εβραίοι είχαν γίνει το 1920 επί Βενιζέλου, έκτοτε υπήρξαν περί των 32 ΦΕΚ τα οποία ανέφεραν το ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ.

3. Το τηλεγράφημα είναι γραμμένο με γνωστή Γραμματοσειρά Η/Υ, δεδομένου ότι το 1969 δεν υπήρχαν ούτε υπολογιστές ούτε η συγκεκριμένη Γραμματοσειρά με βάζει σε υποψίες. Αν πάλι δεχθώ ότι είναι πραγματικό, τέτοια ανάλογα τηλεγραφήματα ήρθαν από όλον τον κόσμο. Και γιατί να μην σκεφτώ ότι είναι τηλεγράφημα γλείψιμο;

4. Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Παπαδόπουλος είπε ΌΧΙ στην υπόθεση Γιομ Κιπουρ και αυτό σε βαρύτητα ξεπερνά κάθε άλλο επιχείρημα.

5. Επίσης ότι οι Εβραίοι έβαλαν τον Ιωαννίδη (μέσω Αλαζράκη) να ρίξει τον Παπαδόπουλο

6. Επίσης να δούμε την ξαφνική ανάμειξη στα πολτικά με τον αντιδικτατορικό αγώνα της Μερκούρη η οποία ήταν παντρεμένη με τον ΓαλλοΕβραίο Ζυλ Ντασσέν, και την σχέση του Ντασέν με τον Κίσσινγκερ και τον Μοσέ Νταγιάν. το 1971 η Μελίνα και ο Ζυλ Ντασσέν ανακοίνωσαν μια παραγωγή νέας ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο γιος του μονόφθαλμου στρατηγού του Ισραήλ Μοσέ Νταγιάν.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ φίλε knossopolis δεν ξέρω κατά πόσο η Χούντα γνώριζε τον παγκόσμιο ρόλο των Εβραίων.. Ή αν ο Παπαδόπουλος γνώριζε ότι ο Σρεμπέρ ήταν Εβραίος.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Εβραίοι προωθούν επιτυχώς τα συμφέροντά τους και εν μέσω δικτατοριών. Ο Παπαδόπουλος όντως τους πήγε κόντρα στο Γιομ Κιπούρ και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έπεσε.. Αν είχε αφήσει να περάσουν τα αεροπλάνα ίσως καθόταν μερικά χρόνια ακόμη στην εξουσία..

knossopolis said...

http://www.youtube.com/watch?v=Ze-Fm2emJKg

Unknown said...

ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΆΚΗ ΈΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΜΆΛΛΟΝ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ ΚΑΤΑΘΈΤΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΊΑΣΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΏΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ Κ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΔΕ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΊ ΤΙΠΟΤΑ! !

Unknown said...

ΤΏΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΑΡΤΈΜΙΟ ΣΩΡΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ,Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ;Ο ΈΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΛΈΧΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΟΝΤΌΤΗΤΑ (ΔΙΆΣ ΚΤΛ )ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ! Κ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! ΜΑ ΠΏΣ ΧΩΡΊΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ ΈΤΣΙ! ΕΊΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΒΉΝΟΥΝ ΊΧΝΗ ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΠ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΊΦΗΜΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΏΝ ΜΑΣ! ΈΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΈΧΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΊΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΆΤΑ! !

Unknown said...

ΥΓ!Τι να πω λυπαμαι που ο στρατός μας εξαιτιας του Παπανδρέου χωρίστηκε στη μέση! Πρωτος το εφηρμοσε ο Αβραάμ μπεναρογια! Ευχαριστούμε

Unknown said...

ΤΟ ΌΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΎΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΆΕΙ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΠΑΛΙΑ ΦΊΛΕ ΜΟΥ! Κ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΑΠΟΛΈΩΝΤΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΠΡΟΣ ΜΈΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΆΜ!

Unknown said...

ΑΥΤΆ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΑΠΌ ΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ @ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ! !

Unknown said...

To 1920 σωστα σουφλι εβρου αλλα νομιζω αυτο εχει κλεισει πλεον εγω παλι νομζα οτι το ΚΙΣ φτιχθηκε το 78 αλλα ξερω το ρολο καποιων ραβινων επι επτετιας ε μα τι θελουν πια αυοι οι ανθρωποι απο την ελλαδα;αρρωστοι ειναι;

Unknown said...

Ο παπαδοπολος ειπε 7 χρονια θελω μονο κ τιποτα αλλο δυστηχως .>.Ε οντως οποια πετρα κ αν σηκωσεις

Unknown said...

Ε ο θεοδωρακης νομιζει οτι αφησε εργο τιποτα ισως ο πιο ασχετος συνθετης τωρα αυτα με το μοσε νταγιαν δε τα πολυπιστευω αλλα θα κανω μια ερευνα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails