Saturday, November 21, 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Επειδή πολλοί ρωτούν ποιός είναι ο ρόλος του αλουμινίου και ποιός ο ρόλος του υδραργύρου στα εμβόλια(πληροφορίες που δεν τις γνωρίζουν δυστυχώς ουτε οι ιατροί),επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναλύει διεξοδικά τον ρόλο των προαναφερθέντων ουσιών,η Αλισον Τζόουνς ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων-25 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των εμβολίων.


Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Επειδή μερικοί αναγνώστες αμφισβητούν τα λεγόμενα της κ. του βίντεο αναφέρουμε την περίπτωση του εβραϊκής καταγωγής ιατρού δρ. Λέοναρντ Χόροβιτζ(Leonard Horowitz) διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα δημόσιας υγείας, ο οποίος στις 7 Οκτωβρίου έδωσε συνέντευξη στο Al jazeera ενώπιον 70.000.000 θεατών με τίτλο "Παν-γενοκτονία" καταγγέλοντας οτι οι εμβολιασμοί δεν παρέχουν καμιά προστασία,αλλά αντίθετα αποτελούν οργανωμένο σχέδιο αποδεικατισμού του παγκόσμιου πληθυσμού.
Επιπλέον ήδη η Πολωνία και η Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στην επικράτειά τους ενω ακούγεται οτι ακολουθούν και άλλες χώρες.








6 comments:

Dimos El Grec said...

Παιδιά, πάει λίγος καιρός που διαβάζω και εσάς και την ελεύθερη επιστήμη και γενικά έχετε ενδιαφέροντα ποστ, όμως στο συγκεκριμένο η κυρία αυτή δεν ξέρει τι της γίνεται...
Δεν έχει καμιά σχέση με εμβόλια...
Διαβάστε λίγο το βιογραφικό της...
δεν έχει σπουδάσει τίποτα σχετικό με εμβόλια (δηλαδή ιατρική, βιολογία, μικροβιολογία κτλ).
Έχει σπουδάσει όμως (και στα περισσότερα βάζει σπουδές 1 ή 2 χρόνων οπότε προφανώς δεν ήταν πλήρεις... ) περιβαλλοντολογικές επιστήμες, αστρολογία, μετεωρολογία, γεωλογία, καλές τέχνες και... χορό!!!!
Και πάνω από όλα, έχει εταιρεία με εκδόσεις!!!!!!
Ο ντόρος που δημιουργεί είναι για να πουλήσει τα βιβλιαράκια της...
Πιστεύετε ότι μία άσχετη με τον όλο χώρο της βιοιατρικής και της ανοσολογίας, αλλά με γνώσεις σε χορό και αστρονομία, μπορεί να εξηγήσει τι γίνεται;;;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε μας συγχωρείς αλλά κάνεις τραγικό λάθος σε αυτή τη περίπτωση.Ναι μεν δεν σπούδασε κάτι το σχετικό με τα εμβόλια αλλά ο γιός της πήγε να πεθάνει απο εμβολιασμό το 84 και απο τότε άρχισε να μελετά συστηματικά τα εμβόλια.
Επιπλέον
"Allison Jones has been listed in
Cambridge Who's Who
for her professional excellence!"


Αρα μόνο άσχετη δεν είναι.

Αλήθεια πόση ώρα μελέτεις σχετικά με τα εμβόλια κάνει ένας φοιτητής ιατρικής;Μήπως στις σχολές ιατρικής οι φοιτητές διδάσκονται ότι θέλουν οι μεγάλες φαρμακευτικές που είναι και χορηγοί των πανεπιστημίων και των ερευνών τους;Η κλασσική ιατρική είναι ανεξάρτητη;Μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις φαρμακοβιομηχανίες χωρίς να ερευνούμε;

Δες και στην ανάρτηση την περίπτωση του Χόροβιτ.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Γίνεται να εμπιστευτούμε τους "σχετικούς" που μας λένε να κάνουμε ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί;
Μας λένε να κάνουμε ένα εμβόλιο που δεν ξέρουμε τι έχει μέσα,γιατί απλούστα απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε να ερευνά τι έχει μέσα το εμβόλιο.

Dimos El Grec said...

Όπως νομίζεις...
Ο καθένας εμπιστεύεται αυτόν που θέλει!
Ως φοιτητές ιατρικής, όχι δεν ξοδεύουμε πολύ χρόνο, αλλά για να γίνεις μικροβιολόγος/ανοσολόγος/βιολόγος κτλ που ασχολούνται επαγγελματικά με τα εμβόλια, αυτοί σε ενημερώνω πως τρων πολλές ώρες από την ζωή τους μελετώντας εμβόλια.
Επίσης, αν είχε σπουδάσει κάτι σχετικό, θα μπορούσε να έχει καλύτερο θεωρητικό υπόβαθρο για την μελέτη της από ότι τώρα που είναι αυτοδίδακτη...
Και ξανατονίζω το θέμα με τις εκδόσεις και τα βιβλιαράκια...
Τις φαρμακοβηχανίες δεν μπορείς να τις εμπιστεύεσαι τυφλά, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο... πολλά από τα προϊόντα τους έχουν βοηθήσει αρκετό κόσμο!
Καλή συνέχεια με το blog!
Θα τα λέμε από δω!

Anonymous said...

KYΡIAKH 29/11 4.OO O ΗΡΩΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ (ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Υ.Γ. 1 ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ! Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΖΗΛΩΤΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

Anonymous said...

η αστροφυσικη δε νομιζω να ειναι κατι πολυ ευκολο...επισης 25 χρονια ερευνητρια δε χρειαζεται να εχει πιστοποιηση και απο πανεπιστημιο

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails