Monday, November 2, 2009

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εχθροί Του Ελληνικού Λαού: Πράκτορες Χαφιέδες & Μαφιόζοι – Οι Σιωνιστικές Ταξιαρχίες Των Ρότστιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος κλπ…!

Οι πιο επιθετικές οργάνωσεις, στην «εξέγερση» που αναπτύσσεται κατόπιν εντολών των οδηγιών από τα διεθνή κέντρα της Νέας Τάξης , είναι η «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» και το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών».

Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, έχουν πολιτική κάλυψη, από το ΠΑΣΟΚ και τον Σύριζα, ενω συμμετέχουν διάφορα πρόσωπα από τις τροτσκιστικές οργανώσεις.
Επεται συνέχεια….

Ο αρχισυντονιστής της κίνησης "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ,ο Πέτρος Κωνσταντίνου (τηλ,693...) συμμετέχει στις ακόλουθες “κινήσεις”
•”Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μεταναστευσης και Ασύλου της ΕΕ”
•εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο
•administrator μεχρι προτινως στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
•μέλος της πρωτοβουλίας Πράγα 2000
•συντονιστής της πρωτοβουλίας Γένοβα 2001
•ένας εκ των οργανωτών των αρκετών “αντιρατσιστικών” συγκεντρώσεων στον Αγ.Παντελεήμονα
•τον βρίσκουμε στο ΕΝΑΝΤΙΑ
•στο Σοσιαλιστικό εργατικό Κόμμα

Άλλα πρόσωπα.

-Ο Γιάννης Σηφακάκης, εκτός από την Κίνηση ,« Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», είναι και Συντονιστής στη «Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»

-Ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “PRAKSIS”, Τζανέτος Αντύπας .Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με βασικές σπουδές στην κοινωνική εργασία, στην οικονομία και Διοίκηση και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Υγείας (MSc Health Management).Ξεκίνησε την ανθρωπιστική του δράση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας το 1996. Παράλληλα με την εθελοντική και ανθρωπιστική του δράση από το 1995 συμμετέχει σε προγράμματα Συμβουλευτικής και εργασιακής αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες καθώς και σε προγράμματα που απευθύνονται σε Πομάκους, τσιγγάνους, παλλινοστούντες, μακροχρόνια άνεργους και αποσκοπούν στην επαγγελματικής τους ένταξη και αποκατάσταση

-Ο Κώστας Δεσποινιάδης 31 ετών από την Κοζάνη ( του Παπακωνσταντίνου και της Διαμάντως-Μπιλντερμπεργκ), επιμελητής εκδόσεων και μεταφραστής.

-Φιλήμων Πατσάκης

Με Ομπρέλα το Στέκι Μεταναστών λειτουργούν οι δράσεις:

-Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών

Iδρύθηκε το 1995 με στόχο τη συντονισμένη δράση ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μεταναστών/ριών και προσφύγων. Τόσο με δομές έμπρακτης αλληλεγγύης (γραφείο υποστήριξης, μαθήματα ελληνικών κ.ά.) όσο και με παρεμβάσεις, πολιτικές και κοινωνικές, διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους μετανάστες/ριες που ζουν στον ελλαδικό χώρο. Συναντιόνται κάθε Δευτέρα στις 9:00 στο Στέκι Μεταναστών και μαζί με μετανάστες/ριες και πρόσφυγες οργανώνουμε τις δραστηριότητές μας.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Παρεμβαίνει για να υπενθυμίσει ότι ο δρόμος ενός «άλλου κόσμου» , περνάει μέσα από την έμπρακτη αμφισβήτηση κάθε μορφής ρατσισμού, καταστολής, εθνικισμού και καπιταλιστικής κυριαρχίας, μέσα από τη διεκδίκηση χώρων ελευθερίας και εναλλακτικών τρόπων ζωής.Ανταλλάσσει εμπειρίες και σχεδιάζει –από διεθνείς διαδηλώσεις μέχρι παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς- κάθε Τετάρτη, μετά τις 8:30.

Περιοδικό Resistencias

Συναντιέται κάθε Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ στον πρώτο όροφο του κτιρίου, είναι ένα περιοδικό με ειδήσεις και αναλύσεις για τις κοινωνικές αντιστάσεις σε όλο τον κόσμο. Ένα περιοδικό αντί-πληροφόρησης αφού, η «κοινωνία της πληροφορίας» έχει κατορθώσει να συνδυάσει την απόκρυψη με τη διαστρέβλωση. Ένα περιοδικό διεθνιστικό, αφού συχνά χρειάζεται να κοιτάξουμε «μακριά», ανακαλύπτοντας αγώνες που είναι και δικοί μας, ώστε να μπορέσουμε να δούμε καθαρότερα «κοντά».
Ένα περιοδικό που θέλει να ανήκει στα κινήματα ανατροπής και αναζητεί την κίνηση της ιστορίας μέσα από τους πραγματικούς της πρωταγωνιστές

ομάδα Virus

Ξεκίνησε το 2000 στη διεθνή διαδήλωση της Πράγας. Πολιτική ομάδα δράσης , αναζητά νέες μορφές παρέμβασης και ακτιβισμού, επιχειρώντας να εμπλουτίσει τις παραδοσιακές μορφές αγώνα, ορμώμενοι/ες από την πολυμορφία του κόσμου που ζούμε. Θέματά του, «οι ελεύθεροι χώροι στην πόλη, οι μετανάστες, ο σεξισμός, η εμπορευματοποίηση (των πάντων), ο πολιτισμός των πολυεθνικών, η καταστολή, το δικαίωμα στο ελεύθερο κάμπινγκ. Κι άλλα πολλά, τα συζητάνε κάθε Πέμπτη στις 9.00 το βράδυ.

Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης

1. Διεκδικεί την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άρνηση στράτευσης για λόγους συνείδησης στην Ελλάδα.
2. Ενημερώνει για την άρνηση στράτευσης και προωθεί τη δημόσια έκφρασή της.
3. Δουλεύει για τη θεσμοθέτηση δίκαιης εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας.
4. Εργάζεται με συνέπεια για την προώθηση της ειρήνης και του αντιμιλιταρισμού.
5. Εκπροσωπεί στην Ελλάδα το European Bureau of Conscientious Objectors και την War Resisters’ International.

- ‘Άλλη οργάνωση είναι, η «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη» (Youth against Racism in Europe -YRE), που είναι διεθνιστική , εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1992 στη διεθνή διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά του ρατσισμού και τώρα δραστηριοποιείται σε 16 χώρες. Τον Αύγουστο του 1994 έκανε αντιρατσιστική κατασκήνωση στη Γερμανία. Στη
Στην Ελλάδα αγωνίζονται για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

YΓ. Αποποινικοποίηση «όλων των πράξεων στήριξης της αξιοπρεπούς ζωής των μεταναστών», ζήτησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, καθηγητής στο Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ και μέλος Δ.Σ. της ΕΕΔΑ, προσθέτοντας ότι «στη χώρα μας τιμωρείται κάθε διευκόλυνση
της παραμονής των μεταναστών» με αποτέλεσμα η διαχείριση της επιβίωσής τους να γίνεται από το οργανωμένο έγκλημα.




Από άρθρο της Αλαφουζικής “Καθημερινής” με τίτλο:

Περίπου 2.500 παιδιά-λαθρομετανάστες πέρασαν τα ελληνικά σύνορα

Όπως φαίνεται μετά τις Φιλοσοφικές Σχολες, και στις Νομικές Σχολές έχουν παρεισφύσει τα τελευταία χρόνια επιδοτούμενοι “αριστερίζοντες” καθηγητές (οι οποίοι ανακηρύχθηκαν στις θέσεις τους με τους γνωστούς τρόπους στην Ελλάδα… που δεν ανταποκρίνονται στην επιστημονική κατάρτιση τους) οι οποίοι διαστρέφουν, παρερμηνεύουν, ερμηνεύουν contra legem (αντίθετα στον νόμο) και καταστρατηγούν (με πλάγιο τρόπο ή για σκοπούς άλλους από του νόμου) το θεσπισμένο, ισχύον “και ορθό ακόμη” Εθνικό δίκαιο, το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά και το Κοινοτικό Δίκαιο.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails