Wednesday, November 18, 2009

Γερμανία: H απαγόρευση (διαφορετικής) γνώμης κατοχυρώνεται δικαστικά

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι οφθαλμοφανές το ποιοί διοικούν την Γερμανία.Η ποινικοποίηση της γνώμης δεν έχει στόχο να περιορίσει τους "οπαδούς των Ναζί"(δεν υπάρχουν πλέον ούτε Ναζί ούτε Χίτλερ)αλλά να αποτρέψει οποιονδήποτε απο το να κάνει κριτική στους Εβραιοσιωνιστές.
Αν το ψάξετε θα δείτε οτι στη Γερμανία όποιος κάνει κριτική στο Ισραήλ για τα εγκλήματα εναντίον των Παλαιστινίων χαρακτηρίζετε ως "Νεοναζί".


Δείτε οποσδήποτε το βίντεο που ακολουθεί.Είναι κατατοπιστικότατο σχετικά με την εβραϊκή προπαγάνδα περι "αντισημιτισμού" και "Ολοκαυτώματος".



Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας εξέδωσε χθες Τρίτη την απόφαση για την έφεση που είχε καταθέσει ο Jürgen Rieger, στις 29 Οκτωβρίου, σχετικά με την συνταγματικότητα της απόφασης απαγόρευσης και της φετινής συγκέντρωσης μνήμης του Ρούντολφ Ες.

Η απόφαση που εκδόθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε τις απαγορεύσεις συνταγματικές και σύμφωνες(!) με το βασικό συνταγματικό άρθρο και τις διατάξεις για την ελευθερία άποψης... Το Δικαστήριο στήριξε το σκεπτικό του στην παράγραφο 130.4 του γερμανικού ποινικού κώδικα, σύμφωνα με την οποία "όποιος δημόσια ή σε ιδιωτική συγκέντρωση δοξάζει ή δικαιολογεί πράξεις βίας ή αυθαιρεσίες που διαπράχθηκαν κατά την εξουσία του Εθνικοσιαλισμού, με τρόπο ικανό να διαταράξει την κοινή ειρήνη πληγώνοντας την τιμή των θυμάτων(...) τιμωρείται με πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης ως τρία έτη".

Η απόφαση είναι τελεσίδικη σε μια υπόθεση που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2005, από τις πρώτες απαγορεύσεις εκδηλώσεων μνήμης του Ες. Με ένα αυθαίρετο σκεπτικό, το Συνταγματικό Δικαστήριο δημιούργησε άλλοθι απαγόρευσης οποιασδήποτε εκδήλωσης μνήμης ή τιμής (δημόσια ή ιδιωτική!) οποιουδήποτε Γερμανού της περιόδου 1933-1945 (πλην των αντιναζί και των εβραίων, εννοείται), θεωρώντας την αυτόματα ως "δοξολογία πράξης βίας"!!! Και αυτό το βρίσκει σύμφωνο με την "ελευθερία της άποψης", που θεωρείται το υπέρτατο δημοκρατικό αγαθό.

Βέβαια, η άποψη και ο λόγος που πρέπει να φιμωθεί δεν είναι των παιδεραστών, δεν είναι των ακραίων μουφτήδων μεταναστών που προτρέπουν σε "ιερό πόλεμο εναντίον των απίστων γηγενών", δεν είναι των αναρχικών που προτρέπουν σε πράξεις βίας, είναι ΜΟΝΟ των πραγματικών εχθρών του καθεστώτος, των Εθνικιστών.

Η απώλεια του λαμπρού νομικού και πιστού ιδεολόγου Jürgen Rieger είναι πλήγμα όχι μόνο για το NPD, αλλά για την ίδια την ελευθερία γνώμης στην Γερμανία.




ΠΗΓΗ http://resistance-hellas.blogspot.com





1 comment:

ianos said...

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_18.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails