Wednesday, November 4, 2009

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ-Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ

"ΖΩΑΚΙ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ"



Αν ο Ομπάμα τολμούσε ποτε να κατηγορήσει τους Εβραίους ή να περιορίσει τις εξουσίες τους στην Αμερική,τοτε μια στρατιά Εβραίων εκδοτών,δημοσιογράφων και ανθρώπων του Ισραηλινού λόμπι στις ΗΠΑ θα τον κατέστρεφαν άμεσα.Οι Εβραίοι γνωρίζουν για τις ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες του Ομπάμα και την έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών για να είναι Πρόεδρος λόγω της γέννησής του στην Κένυα.Με άλλα λόγια,οι Εβραίοι που κατέχουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ,θα μπορούσαν να κατεδαφίσουν τον Ομπάμα σε δευτερόλεπτα.

Για αυτό το λόγω η Εβραϊκή Τραπεζική ελίτ μαζί με τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ διόρισαν στις θέσεις κλειδιά και δίπλα στον Ομπάμα δικούς τους ανθρώπους.

Το κλειδί της εκλογής Ομπάμα ήταν το Σικάγο,στο οποίο βρίσκεται η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα στην Αμερική.Ο Εβραίος Abner Mikva,πρώην βουλευτής-ομοσπονδιακός δικαστής και σύμβουλος στο Λευκό Οίκο του Μπίλ Κλίντον, απο το Σικάγο είναι ο πολιτικός πάτρωνας του Ομπάμα.

Ο Μίκβα έχει μεγάλη πολιτική επιρροή όπως άλλωστε και πολλοί Εβραίοι του Σικάγο.

Η Κυβέρνηση του Ομπάμα μοιάζει με την πρώτη Κυβέρνηση της Ρωσίας μετά την Μπολσεβικική Επανάσταση,της οποίας οι διοικητικές θέσεις καλύπτονταν κατα 85% απο Εβραίους Σιωνιστές.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα στον Λευκό Οίκο,με τη διαφορά οτι ο Ομπάμα είναι πολύ πιο εύκολα χειραγωγίσιμος και απόλυτα ελεγχόμενος.
Πραγματική μαριονέτα....


περισσότερα διαβάστε εδω



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails