Wednesday, April 15, 2015

ΙΤΑΛΙΑ: Οι μη Λευκοί μετανάστες υπεύθυνοι για το 52% των βιασμών στη Ρώμη, το 59% στο Μιλάνο και το 40% σε όλη την Ιταλία


Οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν μόνο το 6 τοις εκατό του πληθυσμού της Ιταλίας, αλλά είναι υπεύθυνοι για ένα εντυπωσιακό 40 τοις εκατό των βιασμών της Ιταλίας.

Το 6.3 τοις εκατό των βιασμών στην Ιταλία πραγματοποιούνται από Μαροκινούς. Στη Ρώμη, οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για το 52 τοις εκατό των βιασμών. Στο Μιλάνο ο αριθμός ανεβαίνει στο 59 τοις εκατό. 8 τοις εκατό των βιασμών στο Μιλάνο πραγματοποιούνται από Αιγυπτίους και 7 τοις εκατό από Μαροκινούς. Στην Μπολόνια, το 53 τοις εκατό των βιαστών ήταν μετανάστες, εκ των οποίων 11 τοις εκατό ήταν Μαροκινοί.

Οι τσιγγάνοι μετανάστες από την Ρουμανία βρίσκονται σημαντικές ψηλά στις στατιστικές βιασμών, λόγω του τεράστιου αριθμού εκείνων που μετακόμισε από την Ρουμανία στην Ιταλία και αποτελούν σχεδόν το ένα πέμπτο των μεταναστών της. Αλλά οι Ρουμανο-τσιγγάνοι δεν αποτελούν περισσότερο από το ένα πέμπτο των στατιστικών βιασμών, σε κάθε πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι, παρά τους φαινομενικά υψηλούς αριθμούς, οι Ρουμανο-τσιγγάνοι πραγματικά αναλογικά υποεκπροσωπούνται στα στατιστικά στοιχεία βιασμών της Ιταλίας.

Ενώ υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο Ρουμάνοι στην Ιταλία, υπάρχουν μόνο μισοί Μαροκινοί, αλλά όταν πρόκειται για τα στατιστικά στοιχεία βιασμών, οι Μαροκινοί είναι μόνο μερικά σημεία πίσω από τους Ρουμάνους.

Σε εθνικό επίπεδο, 7,8 τοις εκατό των βιαστών είναι Ρουμάνοι και 6,3 τοις εκατό είναι Μαροκινοί, που σημαίνει ότι ακόμη και αν υπάρχουν μόνο μισοί Μαροκινοί από τους Ρουμάνους, καταφέρνουν να αντιπροσωπεύουν μόνο το 1,5 τοις εκατό λιγότερο των βιασμών.

Η Μπολόνια έχει 6.200 Ρουμάνους και 3.400 Μαροκινούς και οι Μαροκινοί είναι υπεύθυνοι για το 11 τοις εκατό των βιασμών και οι Ρουμάνοι είναι υπεύθυνοι για το 10 τοις εκατό.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ Πηγή

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Είναι αλήθεια; 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι αφήνουν το Ισλάμ και γίνονται χριστιανοί κάθε χρόνο στην Ινδονησία! (video)


Εικόνα από βίντεο που έφτιαξαν μουσουλμάνοι στην Ινδονησία για ενημερώσουν για τον κίνδυνο από την ραγδαία εξάπλωση του χριστιανισμού στην πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου 

Ανάμεσα σε όλες τις ειδήσεις που μιλάνε για την άνοδο του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο, υπάρχει και μία είδηση που δεν έχετε ακούσει ποτέ: Στην Ινδονησία, την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα(πληθυσμός: 248.216.193 κάτοικοι) - 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι φεύγουν από το Ισλάμ και ασπάζονται τον χριστιανισμό κάθε χρόνο! Σωστά. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται νέοι χριστιανοί κάθε 15 δευτερόλεπτα. Με το ρυθμό αυτό, η Ινδονησία θα είναι ως επί το πλείστον χριστιανική μέχρι το 2035.

Μερικοί μουσουλμάνοι ανησυχούν τόσο για αυτό το φαινόμενο που δημιούργησαν ένα βίντεο στο YouTube για να προειδοποιήσουν τους μουσουλμάνους για αυτήν την «απειλή» και προσπαθούν να μαζέψουν 2.000.000 δολάρια για να ξεκινήσουν ένα τηλεοπτικό σταθμό που στόχο θα έχει η μουσουλμανική νεολαία να κρατηθεί στο Ισλάμ.

Το βίντεο ονομάζεται "Save Maryam" (Σώστε την Μαριάμ) και απεικονίζει μια νεαρή έφηβη που ονομάζεται Maryam η οποία εκπροσωπεί όλους τους απογοητευμένους μουσουλμάνους νέους και νέες που ανταποκρίθηκαν σε προσκλήσεις σε χριστιανικές εκδηλώσεις ή κάποιος τους έδωσε ένα φυλλάδιο που λέει "Ο Ιησούς σε αγαπά". Παρακολουθήστε το βίντεο μόνοι σας αν δεν πιστεύετε.

Στο τέλος προτρέπει τους μουσουλμάνους να σταματήσουν αυτή την τάση, προειδοποιώντας άλλους μουσουλμάνους για την απειλή αυτή με το να προωθήσουν το βίντεο στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Υπάρχουν βέβαια, άλλα βίντεο στο YouTube που απομυθοποιούν αυτό το βίντεο και τα οποία χρησιμοποιούν στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης τα οποία δείχνουν μεν αύξηση του Χριστιανισμού στην Ινδονησία, αλλά με βραδύτερο ρυθμό και ότι σκοπός των δημιουργών του βίντεο ήταν να μαζέψουν λεφτά. Μπορεί ωστόσο, η ισλαμική κυβέρνηση να έχει κίνητρο να προβαίνει σε δηλώσεις για το μέγεθος του χριστιανικού πληθυσμού.

Πρόσφατα, ένας Ινδονήσιος πάστορας που επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσε στον Steve Strang, εκδότη του ‘Charisma’, ότι η εκκλησία της Ινδονησίας αυξάνεται παρά τις διώξεις, καθώς υπάρχουν εκκλησίες που έχουν καεί και μερικοί Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί.

«Ο μουσουλμάνος δεν έχει καμία απάντηση για τη ζωή τους και είναι πολύ στενοχωρημένοι, γιατί η ζωή είναι τόσο δύσκολη," είπε. "Η θρησκεία τους δεν έχει καμία απάντηση. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι τόσο μοναχικοί που θα κάτσουν να παρακολουθήσουν ένα χριστιανικό πρόγραμμα και μετά κάποιος χριστιανός θα τους φέρει στη χριστιανική κοινότητα»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails