Thursday, April 23, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ! ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ! ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο “ΨΥΧΑΚΙΑΣ”-ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛ.ΑΝ ΠΟΥ ΤΑ’ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ- “ΑΤΙΜΕ ΑΝΤΡΑ” ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ”


samaras-trelos

Πονοκέφαλος στην ηγεσία της ΝΔ…
Πέρα από τα  εσωκομματικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού έφτασε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος που κατέθεσε η εταιρία επικοινωνία Spot Thomson του κ. Δημήτρη Μαύρου με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και να ήταν μόνο αυτο; Τα ανεξόφλητα ενοίκια που τα πας;
siggrou1
Στη Συγγρού έφτασε και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζονται από το 2011 τα γραφεία της Συγγρού άνηκε στην εταιρία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του περιήλθε στη ιδιοκτησία της συγκεκριμένης τράπεζας.
Ο Σαμαράς καταστροφέας της ΝΔ την κατάντησε σαν τα μούτρα του, την περιδινίζει στην ανυποληψία, την έχει καταφεσωμένη, έχει υποχρεωθεί σε πολλά λαμόγια για να την χρηματοδοτούν και στο τέλος κάποιοι θα πάνε φυλακή και αυτός θα φύγει νύχτα από την Ελλάδα.
Τώρα όσοι ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία κραυγάζουν εκτός απο το “Αλήτη Προδότη” και το “Άτιμε άντρα μας κατέστρεψες”.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails