Sunday, April 5, 2015

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!....Γιατί οι Αφροαμερικανοί έγιναν πιο λευκοί - Αλλάζουν οι ράτσες των ανθρώπων στο πολυεθνικό κράτος (εικόνες)

Λευκότερο δέρμα, ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ριζική αλλαγή χαρακτηριστικών. Νέες ράτσες ανθρώπων δημιουργούνται στην Αμερική, την πιο πολυεθνική χώρα στον κόσμο και οι αλλαγές αυτές σφραγίζουν τον αιώνα μας.
Ο Μάρτιν Σέλλερ είναι Γερμανός φωτογράφος που ζει στις ΗΠΑ, διάσημος γιατί φωτογραφίζει όλα τα πρόσωπα με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι διάσημοι είτε όχι.
Μια σειρά φωτογραφιών του με τίτλο

«Μιγάδες» θα μείνει στην ιστορία. Το περιοδικό Νational Geographic βασίστηκε πάνω σε αυτές τις φωτογραφίες για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι στην Αμερική είναι όλο και λιγότερο μαύροι, ή άσπροι ή ισπανογενείς.
Η αρθρογράφος αυτού του συγκλονιστικού ντοκουμέντου αναφέρει ότι «από το 2000, το γραφείο γεννήσεων των ΗΠΑ επιτρέπει στους κατοίκους να αναφέρουν πάνω από μια «ράτσα».
Αυτή η πολυφυλετική επιλογή ώθησε 32% των κατοίκων των ΗΠΑ να δηλώσουν τα νέα τους στοιχεία. Ετσι, στη γλώσσα της χώρας μπαίνουν σιγά σιγά νέοι όροι όπως «Blackanese», «Chicanese», «Korgentinian» ή «Filatino» που περιγράφουν πολλές προσμίξεις φυλετικές στο ίδιο πρόσωπο.
Σύμφωνα με το άρθρο, ένας άνδρας 34 ετών, με καταγωγή από γονείς Εσκιμώο και Εβραίο αυτοαποκαλείται «Juskimo». Ενας άλλος, αφροαμερικανός και Μεξικανός χρησιμοποιεί τον νεολογισμό «Μπλάξικαν» δηλαδή μαύρος Μεξικανός.
Το περιοδικό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στις ΗΠΑ επιτελείται τα τελευταία χρόνια μια πραγματικά κατακλυσμιαία αλλαγή φυλών, ενώ ως το 1960 το 99% των Αμερικανών ήταν μαύροι ή λευκοί.
To άρθρο υπογράφει στο Νational Geographic η Lise Funderburg
Αφρικανή με έναν γονέα Γερμανό

Ολες οι ράτσες έχουν αλλάξει, όχι μόνον οι αφρικανικής καταγωγής







Ενα παράδειγμα αλλαγής χρώματος για τους αφρικανικής καταγωγής, είναι η Ριάνα και η Μπιγιονσέ:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails