Tuesday, April 28, 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ..ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ;;;..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!

Σημειώση Αντιπληροφόρησης... Μ ε το ρυθμό που μπαίνουν οι λαθρομετανάστες απο τα Αραβικά κράτη στην Ελλάδα, σε λίγο θα προτείνουν ακριβώς το ίδιο και για την Ακρόπολη...


Ιεροκήρυκας του Ισλάμ από το Κουβέιτ, ο Ιμπραχίμ αλ Καντάρι,  σε ομιλία του ζήτησε την καταστροφή των Πυραμίδων και της Σφίγγας στην Αίγυπτο.
 
Αυτό αναφέρει η αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ Ουατάν, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Tass.
 
Σύμφωνα με τον αλ Καντάρι, το γεγονός ότι δεν καταστράφηκαν οι Πυραμίδες όταν η χώρα έγινε μουσουλμανική, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα.
 
«Ο Προφήτης Μωάμεθ, κάποτε, κατέστρεψε όλα τα είδωλα στη Μέκκα, έτσι ώστε, οι απόγονοί του να μην γίνουν γνώστες της ειδωλολατρίας. Σήμερα, αν και οι δομές της φαραωνικές περιόδους δεν αποτελούν αντικείμενα λατρείας, αλλά είναι μόνο μνημεία της ιστορία, του παλαιού πολιτισμού και της αρχιτεκτονικής, για τους σύγχρονους μουσουλμάνους προέρχονται από μια ειδωλολατρική περίοδο», σύμφωνα με τον κληρικό του Ισλάμ από το Κουβέιτ.
 
Το ρωσικό πρακτορείο υπενθυμίζει ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η καταστροφή της αρχαίας πόλης  Νιμρούντ από τους εξτρεμιστές του ‘ισλαμικού κράτους’. Τα μόνα που απέμειναν από την κληρονομιά του πολιτισμού των Ασσυρίων (η πόλη ιδρύθηκε τον 13 π.Χ. αιώνα), κατεδαφίστηκε με μπουλντόζες.
 
Στην περίοδο του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ, αρχαιολόγοι εργάστηκαν στην πόλη Νιμρούντ και έφεραν στο φως πολλούς βασικούς τάφους με κοσμήματα, αγάλματα και σκεύη.
 
Μερικά αντικείμενα μεταφέρθηκαν στο μουσείο της Βαγδάτης. Έγινε, επίσης, μια έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η καταστροφή της Νιμρούντ είναι συγκρίσιμη με την καταστροφή των λίθινων αγαλμάτων του Βούδα, στην επαρχία Μπαμιγιάν του Αφγανιστάν, από τους Ταλιμπάν το 2001.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφονται πολιτιστικά αγαθά από τους φανατικούς ισλαμιστές του ‘ισλαμικού κράτους’. Στα τέλη Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου ισλαμιστές κατέστρεψαν με βαριοπούλες και έκανα θρύψαλα αγάλματα και γλυπτά, χιλιάδων ετών, στο μουσείο της Μοσούλης, μια πόλη του βόρειου Ιράκ,  που ελέγχεται από τους φανατικούς ισλαμιστές.
 
 Το ‘Ισλαμικό Κράτος’ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση, που έχει καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της Συρίας και του Ιράκ και ανακήρυξε Χαλιφάτο.
 
Οι δραστηριότητες της ομάδας αυτής έχουν απαγορευθεί στη Ρωσία.
 
Ο ηγέτης του ‘ισλαμικού κράτους’, Αμπού Μπακρ αλ –Μπαγκντάντι, αυτοανακηρύχθηκε χαλίφης με το όνομα Ιμπραήμ και ανακήρυξε ως πρωτεύουσα την Μοσούλη που την κατέλαβε το 2014, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails