Wednesday, April 29, 2015

SOK!!...ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ  ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ. 
                    


   
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Όπως φαίνεται τα πλοκάμια του Εβραιοσιωνισμού, έχουν εισέλθει και μέσα στον χώρο των Δημοτικών Σχολείων για να επηρεάσουν τα Ελληνόπουλα,  στην πιο τρυφερή τους ηλικία.
Βέβαια όλες τις ανθελληνικές τους ενέργειες, τις τυλίγουν με τον μανδύα του “Νεοταξίτικου πολιπολιτισμού” και αυτό αποτελεί και το άλλοθι τους, για να κρύβουν τον ανθελληνισμό τους,  ή τουλάχιστον έτσι να νομίζουν.
Όσοι όμως  δάσκαλοι ταυτίζουν τις ενέργειες τους με τις “Νεοταξίτικες υποδείξεις” της “πανθρησκείας”, δεν υπηρετούν την Ελλάδα και τα Ελληνόπουλα, αλλά τον  Εβραιοσιωνισμό.

Ο λόγος γίνεται για  ΤΟ  1ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥΔΑΣ  του νομού Χανίων και για τους υπεύθυνους  που σχεδίασαν την εκδρομή των παιδιών στην Εβραϊκή Συναγωγή, μέσα στο “πλαίσιο” πάντα του Νεοταξίτικου “πολιπολιτισμού”. Γιατί πρέπει να το βάλουν όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μέσα σε ένα “πλαίσιο”.


Η υπεύθυνη δήλωση που έπρεπε να υπογράψουν οι γονείς, είναι η εξής:

....υπογραφόμ....    .......................................................κηδεμόνας τ........  ..............................................μαθήτ..... της ΣΤ τάξης δηλώνω υπεύθυνα πως επιτρέπω σ’ αυτ....  να πάρει μέρος στην εκπαιδευτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  3 – 4 – 2015 στο κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Τριμάρτυρη, στην Καθολική εκκλησία και στην Εβραϊκή Συναγωγή στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών και συγκεκριμένα στη Στ  ενότητα του βιβλίου όπου γίνεται μία πρώτη γνωριμία με τους ετερόδοξους και αλλόθρησκους λαούς.                                      
                                              Σούδα  1 – 4 – 2015  
                                             ..............Δηλ.............


            Βλέπετε ξεκινάνε την “πρώτη γνωριμία” με τους αλλόθρησκους Εβραίους, από τα μικρά παιδιά του Δημοτικού, για να τα καθοδηγήσουν προς την “πανθρησκεία” που επιδιώκει ο Εβραιοσιωνισμός.  Μετά θα τα πάνε εκδρομή και σε τζαμί, αλλά όταν τους μίλησα για την έπαρση της σημαίας και τον εθνικό μας ύμνο, τους έπιασε “αγκυλο-σπονδυλο-μάγκωμα”.
                                   
            Kαι το εξηγώ:  Μετά το επεισόδιο που συνέβη  στην Κατερίνη με τον μαθητή του ΕΠΑΛ που αποβλήθηκε, επειδή ζήτησε τον εθνικό ύμνο, πήγα και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σούδας και στο Γυμνάσιο Σούδας και στο Λύκειο Σούδας και ζήτησα να γίνεται η έπαρση της σημαίας με τον εθνικό ύμνο, όπως αυτό προβλέπεται από την νομοθεσία, αλλά που πολύ έντεχνα, ούτε το επιβάλλει, αλλά ούτε το απαγορεύει. Το αφήνει στον πατριωτισμό του διευθυντή. Αν θέλει λοιπόν μπορεί να το κάνει και κάθε μέρα,  αν όμως τον ενοχλεί ο εθνικός μας ύμνος ,  δεν το κάνει ποτέ.
(http://greek1.blogspot.com/2014/11/EINAI-YPOXREOTIKOS-O-ETHNIKOS-MAS-YMNOS-STA-SXOLEIA.html)

            Όλους τους έπιασε ένα “αγκυλο-σπονδυλο-μάγκωμα” και  ο διευθυντής του ΓυμνασίουΣούδας κ. Χειλαδάκης που μου είπε ανοιχτά πως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να μην το κάνει.

 Όπως καταλαβαίνεται  αν είσαι πατριώτης σήμερα, δεν γίνεσαι διευθυντής σχολείου.  Για να γίνεις διευθυντής το κριτήριο είναι ο ανθελληνισμός.  Να τους χαίρονται οι Κρητικοί τους “πατριώτες” τους,  που αν ακούσουν για τον εθνικό μας ύμνο, κατσουφιάζουν και  βγάζουν “σπυράκια”, αλλά  για να πηγαίνουν τα παιδιά εκδρομές στην Εβραϊκή Συναγωγή, αυτό το κάνουν με χαμόγελα.

            Θρησκεία των Ελλήνων είναι  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ.  Και οι ανθέλληνες  προσπαθούν να τη λερώσουν με βρωμόνερα, στις παιδικές και αθώες ψυχές
            “Να απομακρυνθούν οι ανθέλληνες από τα σχολεία των Ελλήνων”.
“Μακριά από τα Ελληνόπουλα, οι προαγωγοί της “πανθρησκείας”.
           

            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Πηγή: http://greek1.blogspot.com/2015/04/episkepsi-sxoliou-evraiki-sinagogi.html#ixzz3Yj6GIQCq 
®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη 
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike 
Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails