Thursday, April 30, 2015

Kissinger: «Όσοι απορρίπτουν το Παγκόσμιο Σύστημα είναι Τρομοκράτες»



Ο Kissinger αποδεικνύει περίτρανα μέσω των δηλώσεων του ότι είμαστε όλοι «ύποπτοι» και «τρομοκράτες» αντιστεκόμενοι στο παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων. Η οποιαδήποτε παρέκκλιση ή απειλή στα σχέδια της νέας τάξης είναι πράξη τρομοκρατίας…


Το μικρό βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από Συνέδριο της AK Βank το 2007 στην Κωνσταντινούπολη, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την ετήσια Συνάντηση της Λέσχης Bilderberg του ίδιου έτους. Ίσως δεν θα πρέπει να σοκάρει πλέον ο κυνισμός του Kissinger μέσω της ομιλίας που θα παρακολουθήσετε: (σ.σ. pentapostagma.gr: ο Kissinger αποτέλεσε πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α καθώς βέβαια και μέλος της Λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και του Bohemian Grove εκτός πλείστων άλλων): 

Στη Μέση Ανατολή, ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Τα έθνη δεν αντιπροσωπεύουν ιστορικές οντότητες με την ίδια σημαίνουσα ιστορική βαρύτητα με τις οντότητες των Ευρωπαϊκών Εθνών. Η Τουρκία βεβαίως αποτελεί ιστορική οντότητα, και σε σημαντικό βαθμό και το Ιράν. Όμως στην ενδιάμεση περιοχή, τασύνορα χαράχτηκαν από τους νικητές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στη βάση της διευκόλυνσης της σφαίρας επιρροής τους. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι ταυτότητες των συγκεκριμένων χωρών, και τα σύνορά τους μπορούν να «διαβρωθούν» ευκολότερα. 


Εμείς στην Αμερική καλούμε τρομοκράτες όσους στην πραγματικότητα απορρίπτουν το διεθνές σύστημα, προσπαθώντας να το μετατρέψουν σε ένα ριζοσπαστικό Ισλαμικό φονταμενταλιστικό σύστημα. 

Αυτό που λέει ξεκάθαρα ο Kissinger είναι ότι καθώς πολλές από τις χώρες της Μέσης Ανατολής δεν έχουν την ιστορική σημαντικότητα παλαιότερων εθνών, οι πύλες τους είναι ορθάνοιχτες για να δεχθούν επιθέσεις, να τους επιβληθεί αλλαγή καθεστώτος και αλλαγή «νοοτροπίας ως προς το παγκόσμιο σύστημα». Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η ανθρωπότητα βίωσε την Δυτικά υποστηριζόμενη ΑραβικήΆνοιξη , η οποία οδήγησε στην ανατροπή καθεστώτων σε αρκετά έθνη της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Πλέον, έπειτα από περισσότερα από δύο χρόνια συνεχούς εξοπλισμού των τρομοκρατών της al Qaeda στη Συρία, καιτης Δυτικής υποστήριξης για την απευθείας παροχή οπλισμού στους ένοπλουςτρομοκράτες της Συρίας, η πλήρης αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής από τις Η.Π.Α είναι μία αδιάψευστη πραγματικότητα. 

Το επιμύθιο; Ο Kissinger αναφέρει ότι η λέξη “τρομοκράτης” αποτελεί στην πραγματικότητα αυτόν που απορρίπτει και μάχεται κατά του διεθνούς συστήματος – εννοώντας φυσικά την πορεία προς την ολοκληρωτική νέα τάξη πραγμάτων… 



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails