Wednesday, April 29, 2015

Έλληνας καθηγητής έχει το φάρμακο για τον καρκίνο! Βρέθηκε, αλλά είναι πάφθηνο και δεν το χορηγούν


 
Μέχρι και 70% συρρίκνωση των όγκων στους πνεύμονες, στον εγκέφαλο και το στήθος επιτεύχθηκε, αλλά δεν το χορηγούν γιατί είναι φτηνό και θίγονται οι φαρμακοβιομηχανίες!!!

Ποια είναι τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το ευτελές ποσόν που κοστίζει;

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης, καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο, βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα, σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνεύμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!



Οι όγκοι οι οποίοι είχαν αναπτυχθεί σκόπιμα σε εργαστηριακά ποντίκια εμφάνιζαν δραστική μείωση όταν παρεχόταν θεραπεία με διχλωροασετάτη για αρκετές εβδομάδες. Η διχλωροασετάτη επιτίθεται σε μία μοναδική ιδιότητα των καρκινικών κυττάρων: στο γεγονός ότι λαμβάνουν ενέργεια διαμέσου του «κύριου σώματος» των κυττάρων, αντί διαμέσου των μιτοχονδρίων. Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται γλυκόλυση.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails