Sunday, April 26, 2015

ΙΤΑΛΙΑ: «Λέμε όχι στην εισβολή»...Tων Λαθρομεταναστών!!

Είδηση στα πρωτοσέλιδα έγινε η ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας, επειδή αρνήθηκε καταλύματα έκτακτης ανάγκης για τους μετανάστες, μετά από αίτημα που υποβλήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Είναι η δεύτερη περιοχή που αρνείται μετά το Βένετο.



Το υπουργείο απευθύνθηκε σε Λομβαρδία, Πιεμόντε, Βενέτο, Τοσκάνη, Εμίλια-Ρομάνια, Καμπανία, Απουλία, Λάτσιο και Μάρκες, για να διαθέσουν αρκετές χιλιάδες χώρους για να στεγάσουν νέες αφίξεις μεταναστών, αλλά δεν έδειξαν όλοι ενθουσιασμένοι με την προοπτική.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Roberto Maroni, πρόεδρο της Λομβαρδίας και ιδρυτή της Λίγκας του Βορρά, όπως είπε στο TGCom24, είναι ότι “δεν θέλουμε μια εισβολή.”

Το ίδιο μήνυμα εκφράστηκε από τον Luca Zaia, (πρόεδρο του Βένετο) ο οποίος είπε ότι «δεν υπάρχει χώρος» για αυτούς.

Σε πλήρη αντίθεση με τις δύο πολιτείες, η Βασιλικάτα υποσχέθηκε ότι «θα διπλασιάσει τον αριθμό των μεταναστών», όπως δήλωσε ο πρόεδρος Marcello Pitella. Η ίδια δέσμευση εκφράστηκε από τον δήμαρχο της Μπολόνια, Virginio Merola, στην πολιτεία της Emilia Romagna.

Τα σχόλια αυτά έρχονται εν μέσω έντονης ευρωπαϊκής συζήτησης για τη μετανάστευση, η οποία είναι ιδιαίτερα εμφανής στην Ιταλία – οι ακτές της είναι εύκολα προσβάσιμες από την Αφρική. 

Η κυβέρνηση του Matteo Renzi δέχεται μεγάλη πίεση από την αντιπολίτευση, για αυτό που βλέπουν ως υπόθαλψη προσφύγων.

“Είναι μεγάλη ντροπή το ότι η κυβέρνηση, αντί να απωθεί την εισβολή των λαθρομεταναστών, σκέφτεται να διαθέσει χιλιάδες κρεβάτια, δεχόμενη την εισβολή”, ανέφερε ο Maurizio Gasparri,ηγέτης του κεντροδεξιού κόμματος Forza Italia.

Ο Matteo Salvini, επικεφαλής της Λίγκας του Βορρά, κάλεσε όλους τους αξιωματούχους να «πουν όχι, με κάθε μέσο, ​​σε κάθε νέα άφιξη». Πρότεινε ακόμη την κατάληψη κάθε πιθανού χώρου διαμονής στις πόλεις, αν αυτό σημαίνει την απώθηση των “υποτιθέμενων” προσφύγων, σύμφωνα με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Η Ε.Ε. έχει αρχίσει να σκέφτεται τη δημιουργία ενός ναυτικού αποκλεισμού της Λιβύης, η οποία έχει υποστεί μερικές από τις χειρότερες σφαγές μετά από την πτώση του Λίβυου ηγέτηΜουαμάρ Καντάφι.

Να σημειωθεί ότι οι δυτικές δυνάμεις προειδοποιήθηκαν πρόσφατα ότι οι ισλαμιστές έχουν εύκολη πρόσβαση στη Λιβύη και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, εφόσον με χιλιάδες μεταναστών να φθάνουν κάθε εβδομάδα, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνουν αντιληπτές οι απειλές για την ασφάλεια.

Ας θυμηθούμε ότι το 1999, ο πρώην Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Αμερικάνος στρατηγός Wesley Clark (γνωστός από τους νατοικούς βομβαρδισμούς της Σερβίας) είπε ότι «δεν υπάρχει καμία θέση στη σύγχρονη Ευρώπη για εθνικά καθαρά κράτη» (“There is no place in modern Europe for ethnically pure states”- Ας σημειωθεί ότι ο Clark είναι εβραϊκής καταγωγής. Το όνομα του πατέρα του είναι Benjamin Jacob Kanne).

Η Ευρώπη έχει γίνει στόχος «αλλαγής των δημογραφικών στοιχείων» απλώς και μόνο επειδή είναι γεμάτη από λευκούς. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία - είναι ακόμη σε εξέλιξη στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη και τη νότια Βραζιλία (στο λευκό τμήμα της χώρας).

Στην ουσία δεν πρόκειται για μια «αλλαγή δημογραφικών στοιχείων» ή «διαφορετικότητα» - είναι σκόπιμα η προώθηση μιας πολιτικής Γενοκτονίας των Λευκών. 

Η φωτογραφία κάτω τα λέει όλα για το μέλλον παρόν της Ευρώπης. Είναι από σχολείο της Σουηδίας. 



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails