Saturday, April 25, 2015

OI ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Η μεγαλύτερη εταιρία εξορύξεως Αλουμινίου στον κόσμο είναι η ρωσσική εταιρεία RUSAL, η οποία ελέγχει το 9% της παγκόσμιας παραγωγής Αλουμινίου.Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;17

Το 1994, που ο Γιέλτσιν παρέδωσε τον ρωσσικό πλούτο στο Σιωνιστικό κεφάλαιο, …«έτυχε» να περνά από εκεί κοντά ο …«περιούσιος» Olen Deripaska, 26 ετών τότε, και …«ξαφνικά», βρέθηκε ιδιοκτήτης της RUSAL.

Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;11
Καθοδηγητή του στην ληστεία του ρωσσικού Αλουμινίου είχε τον Μαφιόζο και Ισραηλινό υπήκοο Michale Cherney.
Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;19
Εντελώς …«συμπτωματικά» πάντα η RUSAL ελέγχεται από την GLENCORE, που ελέγχουν οι Rothschild, η οποία επίσης συγχωνεύτηκε με την Xstrata, που επίσης ανήκει στους Rothschild και η οποία εξαγόρασε την Ελληνική S&B Κυριακόπουλου.
Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;18Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;12Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;16Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;7Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;15Για να καταλήξει ο ρωσσικός πλούτος στα χέρια τριαντάχρονων μαφιόζων χρειάστηκε να βομβαρδισθεί η ρωσσική Βουλή, που αρνείτο να ψηφίσει την προδοσίαἙταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;8
Στην Ελλάδα φυσικά οι προδότες όλων των κυβερνήσεων όχι μόνο δεν αρνούνται να ψηφίσουν το ο,τιδήποτε, αλλά ψηφίζουν παραδοσιακά και κατά πλειοψηφία το ξεπούλημα εδώ και δεκαετίες.
Η RUSAL, που έχει ετήσιες πωλήσεις αξίας υψηλότερες των 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δολαρίων, δηλώνει κέρδη μόλις …55 εκατομμύρια.
Δηλαδή 0,5% των εσόδων της! 
Καταλαβαίνετε για πόσο μεγάλη ληστεία μιλάμε.
Αν συγκρίνετε τα έσοδα και τα κέρδη της Xstrata, που είναι επίσης εταιρεία εξορύξεως, βλέπετε ότι τα ποσοστά κέρδους είναι τεράστια, σε σχέση με αυτά που δηλώνει η RUSAL.
H Rusal φυσικά δεν στοχοποιήθηκε ποτέ με οικονομικές κυρώσεις από τους Ευρωπαίους κλόουν της Κομισιόν και των ΗΠΑ γιατί ανήκει στους …επικυριάρχους. 
Αντίθετα η GAZPROM, που αφήνει τεράστια κέρδη, ελέγχεται ακόμα από το ρωσσικό κράτος και οι …«σύμμαχοί» μας θα κάνουν μέχρι και πόλεμο για να βάλουν στο χέρι τα ρωσσικά πετρέλαια και το Ρωσσικό Φυσικό Αέριο.Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;13Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;2
Καθόλου τυχαία φυσικά οι πορνοστάρ του SOROS FEMEN διαδήλωσαν ΜΟΝΟ εναντίον της GAZPROM κι όχι εναντίον των άλλων ρωσσικών εταιρειών που έχουν ιδιωτικοποιηθεί κι έχουν παραδοθεί στα χέρια των σιωνιστών ολιγαρχών.Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;5Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;10
Οι Ελληνόφωνοι προδότες των Ελληνικών κυβερνήσεων, που ξεκίνησαν να ξεπουλούν ή να χαρίζουν τον εθνικό και ΔΙΚΟ ΜΑΣ πλούτο στα ίδια σιωνιστικά συμφέροντα, φροντίζουν πάντα όλα να γίνονται υπό την εποπτεία των Rothschild, ώστε τίποτα να μην πάει στραβά.
Σε όλες τις ιδιωτικοποιήσεις συμμετέχουν ως σύμβουλοι τράπεζες συμφερόντων Rothschild (Barclays, HSBC κλπ)
Σημείωση: Η Xstrata των Rothschild, σήμερα Glencore plc, είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία  λιθάνθρακα. Και θυμάστε τον καημό κάποιων λαμογιών να αντικαταστήσουμε τον ΔΩΡΕΑΝ λιγνίτη με ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ λιθάνθρακα, που δήθεν ήταν πιο …οικολογικός, ειδικά για τις τσέπες των τοκογλύφων.
Ο Αθανασόπουλος της ΔΕΗ του Λιθάνθρακα βρέθηκε …«συμπτωματικά» Πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ!!!
Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;4
Οι κατάλληλοι άνθρωποι, με την κατάλληλη τιμή, έχουν προβλέψιμη συμπεριφορά απέναντι στα μεγάλα κεφάλαια που ληστεύουν τον εθνικό μας πλούτο.Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;6Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;9Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;20Ἑταιρεῖες ...«ῥωσσικῶν» συμφερόντων;1
Και τώρα προσπαθήστε να θυμηθείτε πόσες φορές ακούσατε την λέξη Rothschild από τα χειλάκια των κλόουν της πολιτικής, που μας …«κυβερνούν» και των δημοσιοκάφρων της τηλεοράσεως που μας …«ενημερώνουν».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails