Sunday, April 19, 2015

O KOYΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...Να απασχολήσουμε προσωρινά τους μετανάστες σαν αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες

Να απασχολήσουμε προσωρινά τους μετανάστες σαν αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες
Nέα πρόταση προς την κυβέρνηση. Ο αρχιεπίσκοπος μπορεί να βοηθήσει παραχωρώντας τα κτήματα της εκκλησίας, που τώρα μένουν ακαλλιέργητα. ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πρέπει να καταλαβαίνουμε καλλίτερα από κάθε άλλο λαό στον κόσμο, την ΑΓΩΝΙΑ και τη ΦΡΙΚΗ που ζουν οι μετανάστες που έρχονται καραβάνια ολόκληρα από τις εμπόλεμες περιοχές της Ασίας και της Μ. Ανατολής,
που επί 3—4 χρόνια ζουν νηστικοί για να μαζέψουν τα «διόδια» για τον… «Άδη» και για την ακρίβεια, να μαζέψουν τα 4 ή 5.000 ευρώ που ζητάνε οι Τούρκοι δουλέμποροι για να τους περάσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την Τουρκία στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στην Ισπανία, όπου φυσικά πάρα πολλούς από αυτούς, τους ΠΝΙΓΟΥΝ, βυθίζοντας τα σαπιοκαΐκια τους με τα οποία τους μεταφέρουν και έτσι αντί για την Ελλάδα, βρίσκονται στην αγκαλιά του Ποσειδώνα, στις πύλες του Άδη, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους…
Και πρέπει αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους που φθάνουν – όσοι φθάνουν – νηστικοί και εξαθλιωμένοι στη χώρα μας, να τους βλέπουμε με συμπάθεια, να τους βοηθάμε όσο μπορούμε και να ξεσηκώσουμε την ανθρωπότητα και κυρίως την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτώντας το κόστος και τη φιλοξενία αυτών των κατατρεγμένων ανθρώπων να την επιμεριστούν όλα τα κράτη, ανάλογα, του πληθυσμού, τις εκτάσεις τους και την οικονομική δυνατότητά τους, γιατί δεν είναι δυνατόν, μόνη της η Ελλάδα να καλύψει όλο αυτό το τεράστιο κόστος, σε μια δραματική μάλιστα για τη χώρα μας οικονομική συγκυρία.
Εμείς στα πρόσωπα και τη δυστυχία αυτών των κατατρεγμένων ανθρώπων, βλέπουμε τους δικούς μας προγόνους, τους ξεριζωμένους από τους Τούρκους, πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που τους έκαψαν τα σπίτια και τους πήραν τις περιουσίες και όσους δεν έπνιξαν στη θάλασσα, έφθασαν στην Ελλάδα, ακριβώς όπως φθάνουν οι σημερινοί ταλαίπωροι μετανάστες.
Έχουμε επίσης διαβάσει και έχουμε ακούσει να μας διηγούνται τραγικές ιστορίες Ελλήνων μεταναστών, για το ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ και ΤΙ ΑΓΩΝΑ έκαναν όταν μπήκαν παράνομα στην Αμερική. Επί χρόνια τους κυνηγούσε το FBI και οι Αμερικάνοι τους ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ άγρια. Βέβαια χάρις στην εργατικότητά τους, - όλοι δούλεψαν επί χρόνια 15-16 ώρες την ημέρα, στην αρχή, για ένα πιάτο φαΐ και κοιμόντουσαν μέσα σε αποθήκες παρέα με τα ποντίκια και τις κατσαρίδες – και το πείσμα τους για ΕΠΙΤΥΧΙΑ, τα κατάφεραν και πλούτισαν όλοι τους και έτσι βοήθησαν και την πατρίδα μας με το πολύτιμο συνάλλαγμα που έκαναν και στο τέλος η ελληνική παροικία της Αμερικής έγινε μεγάλη, τρανή και πλούσια.
Επειδή και σε αυτό το πρόβλημα των μεταναστών βλέπουμε όλους τους πολιτικούς μας να «πνίγονται μέσα σ΄ ένα ποτήρι νερό», γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν πέρασαν από τέτοιου είδους περιπέτειες, θα προτείνουμε μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λύση, για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια μονιμότερη λύση, όλες οι χώρες του κόσμου. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με όλους αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, που δεν ζητάνε τίποτε περισσότερο από μια θέση στον ήλιο…
Όσοι λοιπόν από αυτούς έχουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ και μπορούν να γίνουν αγρότες, κτηνοτρόφοι ή ψαράδες, να μοιραστούν σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας που σήμερα δεν καλλιεργούνται - είναι γνωστό ότι τα ¾ της χώρας μας παραμένουν χέρσα - να τους δοθεί κάποιο «παλιόσπιτο» που θα υπάρχει, ή ένα κοντέινερ, που σίγουρα θα είναι καλλίτερα και πιο ζεστά από τις πλατείες, τα πάρκα, τα στρατόπεδα και τις φυλακές που ζουν σήμερα και να καλλιεργούν τα εγκαταλειμμένα χωράφια μας, δίνοντας ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδά τους – μόλις στρώσουν τις καλλιέργειες – στους ιδιοκτήτες των χωραφιών ή της εκκλησίας, πολλοί από τους οποίους δεν αποκλείεται, όταν δουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εργατικοί και πρόθυμοι, να τους κάνουν και συνέταιρούς τους σε διάφορα είδη καλλιεργειών.
Και μην μας πουν κάποιοι από τους γνωστούς εργατοπατέρες ότι αυτό αποτελεί «εκμετάλλευση εργαζομένων», γιατί το κυρίαρχο θέμα είναι σήμερα πως θα βρουν, έστω και ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, αυτοί οι άνθρωποι κάποια δουλίτσα για να χορταίνουν την πείνα τους, και να έχουν ένα καθαρό κρεβάτι μέχρι να δούμε ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ γι αυτούς τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη.
Διαφορετικά οι εργατοπατέρες μας δεν έχουν, παρά να παίρνουν καμιά δεκαριά από αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους ο καθένας στα σπίτια τους και να τους ταΐζουν, να τους κοιμίζουν, να τους πλένουν και να τους πληρώνουν και το… κανονικό μεροκάματό τους και έτσι δεν θα υπάρχει κανενός είδους εκμετάλλευση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πάρει έστω και ένα μετανάστη σπίτι του.
Πιστεύουμε ότι χιλιάδες από αυτούς τους μετανάστες, μπορεί να γίνουν καλοί αγρότες, καλοί κτηνοτρόφοι και καλοί ψαράδες και να λύσουν έτσι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ επαναλαμβάνουμε το πρόβλημα φαγητού, ύπνου και χαρτζιλικιού, ενώ και η χώρα μας, αν διαχειριστούν κάποιοι σωστά αυτό το πρόβλημα, μπορεί να αναπτύξει τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία της και έτσι η Ελλάδα να μπει ξανά στην πρωτογενή παραγωγή και στο δρόμο της ανάπτυξης πιο γρήγορα και οι μετανάστες, σιγά – σιγά να βρουν μόνιμες και καλά αμειβόμενες εργασίες.
Γεγονός που το αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους ξερίζωσαν από τα σπίτια τους, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι με τους πολέμους που στήνουν στις χώρες τους, για να τους τρώνε τα πετρέλαια και τις άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές και να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν με τα αεροπλάνα τους τον άμαχο πληθυσμό των εν λόγω περιοχών, γεγονός που τους υποχρεώνει να ξεριζώνονται από τον τόπο τους.
Κ.

5 comments:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** said...

Του τα έσπρωξαν και αυτού τα λαμόγια του Σόρρος ... σάλπτα και gαμήσου ρε κουράδα Κουρή ... αρχιλαμόγιο

Anonymous said...

Το προβλημα ειναι οτι ειναι ισλαμιστες και αυτο δεν μπορει να αγνοηθη. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

Anonymous said...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δηλώσεις.

Μήπως να απασχολήσουμε (προσωρινά πάντα) τα στίφη αλλοφύλων και σαν δημοσιογράφους, ελεύθερους επαγγελματίες, δημοτικούς υπαλλήλους, πυροσβέστες, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, δικαστές, εισαγγελείς, πολιτικούς, κληρικούς, εθνοφύλακες, πατεράδες, μανάδες, συζύγους και τέκνα ενόσω εμείς αντιμετωπίζουμε (της αρχαιοελληνικής φιλοκαλίας ορμώμενοι) το δίλημμα μεταξύ ζητιανιάς της επόμενης δόσης της ευρω-πρέζας και της αυτοκτονίας;

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Anonymous said...

Στην αρχή της δεκαετίας του 80 είχαν εμφανιστεί οι εικονακλάστες στην Αυριανή, που περιφρονούσαν την εκκλησία.

Anonymous said...

εγω λεω παλι ρε κουρη να καθαρισουμε τη χωρα απο τα καθικια σαν σενα και να ξεκουμπιστουν ολοι οι λαθρο τι λες ;;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails