Tuesday, April 14, 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΛΠΑ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!




Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι η τρομοκρατική οργάνωση του ‘ισλαμικού κράτους’, που αποτελείται από μουσουλμάνους, βλάπτει το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους, παρά τους εχθρούς του Ισλάμ.



Ο Ερντογάν κατά τη γιορτή  της γέννησης του Μωάμεθ, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη ανέφερε ότι «αυτός ο τύπος των οργανώσεων δεν εξυπηρετούν κανένα θετικό σκοπό και οδηγούν τους ανθρώπους σε μία λάθος αντίληψη για το Ισλάμ».

Ο Ερντογάν τόνισε ότι το Ισλάμ, είναι μια θρησκεία της ειρήνης και ενθαρρύνει στην αγάπη του Αλλάχ και αποθαρρύνει την εχθρότητα. 

«Η σημερινή εικόνα, όπου οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν τους άλλους για το καλό μιας σέχτας είναι πολύ μακριά από την ουσία του Ισλάμ», είπε.

«Το Ισλάμ δεν είναι σουνιτικό ή σιιτικό, είναι μια θρησκεία, η θρησκεία του Ισλάμ», είπε ο Ερντογάν.

«Ο σεχταρισμός  δημιουργεί το σπάσιμο του ισλαμικού κόσμου και της μουσουλμανικής κοινότητας σε κομμάτια» είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις συνεχιζόμενες κρίσεις στο Ιράκ, τη Συρία και την Υεμένη, όπου οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ο ένας τον άλλον με μοναδικό κριτήριο την θρησκευτική έκφραση.

Πρόσθεσε ότι οι Μουσουλμάνοι διέρχονται από μεγάλη δοκιμασία τα τελευταία χρόνια και ότι ευελπιστεί αυτό να τερματισθεί σύντομα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails