Tuesday, April 21, 2015

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΟΡΙΑ!...Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ "ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΩΝ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!

Πάνε κίολας 40 και βάλε χρόνια απο την πτώση της Δικτατορίας, 40 ολόκληρα χρόνια μεταπολίτευσης και ερχόμαστε αντιμέτοποι με την Ελλάδα του τρόμου.

Οικονομική κατάρευση, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, έλλειψη δικαιοσύνης,  και δεκάδες κοινωνικά αδιέξοδα είναι απο τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μπουκέτο της σύγχρονης δημοκρατίας.

Σήμερα για ακόμη μια χρονιά τα κανάλια της διαπλοκής και  οι έμισθοι δημοσιογράφοι  των τραπεζικών καρτέλ  θα ξορκίζουν το Απριλιανό καθεστώς..Βλέπετε είχαμε την "τύχη"σαν έθνος να απαλαχτούμε απο την δικτατορία όντας μιδενικό εξωτερικό χρέος, σε συνδιασμό με ένα τεραστίο ολοκληρωμένο δίκτυο υποδομών σε ολόκληρη την χώρα. Είχαμε την τύχη να επαναφέρουμε τον κοινοβουλευτισμό με σημαία το ρουσφέτι και τους μυστικούς τραπεζικούς λογαριαμούς,   κλείνοντας  στην φυλακή έντιμους στρατιωτικούς που πέθαναν  ισόβια στην ψάθα.

Δεν χρείαζεται όμως και ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε την συνέβη στην Ελλάδα τότε και τώρα. Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους οι αριθμοί, οι στατιστικές, ο απλός πολίτης συγκρίνει και εκφράζεται... με την μονή διαφόρα που η φωνή του πνίγεται στον οχετό μιας πραγματικής χούντας αυτης των ΜΜΕ.


Τα ΜΜΕ που στοχεύουν συστηματικά στην αλλοίωση των γεγονότων με τους ίδιους  δημοσιογράφους που κατακλείζουν τις τηλεοράσεις τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες να έχουν εισχορήσει και στο διαδύκτιο με μεγάλα σιτε που στόχο  έχουν να φιμώσουν την πραγματική αλήθεια.(ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΙΤ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ)Μάλιστα ανα καιρούς απο διάφορους κυβερνητικούς λακέδες έχει προταθεί να κλείσουν τα μικρά Μπλοκς!!!




Ευκαιρία λοιπόν η αναφορά στην αλήθεια για να περάσουμε και στην κεντρική ιδέας του άρθρου "Θέλω κι εγώ να πάω εξορία"...Ό ντος η δικτατορία συμπεριφέρθηκε με βασανηστήρια και απάνθρώπο τρόπο στους πολιτικούς κρατούμενους; Η ολο αυτό είναι ακόμα ενα μεγάλο παραμύθι που στις πλάτες του χτήστικαν πολιτικές καρίερες, που αργότερα υποθήκευσαν την Ελλάδα στους τοκογλύφους. Γιατι φυσικά ο λαός εχύσε πολύ δάκρυ μεταπολιτευτικά οπώς για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και νέκροι δεν υπήρχαν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η Δαμανάκη ομως και ο Λαλιώτης και άλλοι πολλοί έγιναν οι μεγαλύτεροι "έμισθοι" ήρωες  στην ιστορία της Ελλάδας.

Παραθέτουμε μια φωτογραφία απο το ξενοδοχείο "Πικέρμι" Εκει φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου το πρώτο βράδυ της δικτατορίας μαζί με την οικογένεια του. Πως βασανήστικε; Του παρείχαν το καλυτέρο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις, μάλιστα όποιος επισκεφθεί τώρα το ξενοδοχείο θα δεί φωτογραφίες  απο εκείνη την βραδία με τα αφεντικά του ξενοδοχείου να καμαρώνουν δίπλα στον Ανδρέα.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε πριν χρόνια ο Παττακος στον Καρατζαφέρη και που κανένας μα κανένας αντιστασιακός δεν βγήκε να διαψεύσει αναφέρει μεταξύ αλλών..."Ο Παναγούλης. Ο γνωστός Αλέκος Παναγούλης έπεζε βόλει με το λοχαχό"βασανιστή" του!!Και αυτο λεεί μέσα στην συνέτευξη δεν είναι υπεβολή!...




Επισης ο ίδιος ο Παττακός σε άλλη δήλωση του που ούτε και αυτη διαψεύσθηκε απο έπισημα αντιστασικά χείλη λέει.." Επεσκέφθην τους τόπους εξορίας, Μακρόνησος, Γυάρος κτλ για να δω ο ίδιος πως περνάνε οι κρατούμενοι. Δεν είδα κανέναν να είχε βασανιστεί. Μια χαρά περνούσανε. Αστακό τρώγανε, ψαρεύανε όλη μέρα, κάνανε γυμναστική και γράφανε ποιήματα. Είχε πάρει ο καθένας τους δέκα με δεκαπέντε κιλά απ΄το πολύ φαγητό. Το ότι λένε ότι γίνανε βασανιστήρια, είναι ένας ακόμα μύθος της ‘’μεταπολιτεύσεως’’

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!



Τα πιο φρικτα βασανηστήρια όμως δεν τα πέρασαν οι επαναστάτες του εσωτερικού αλλά οι εξώριστοι επαναστάστες. Η Μελίνα Μερκούρη πχ βασανιζόταν με κρασί στα υπόγεια καπηλεία του Παρισιού . Μετα την δικτατοριά ήρθε στην Ελλάδα και επείδη ήταν φανέρα τα σημαδία των βασανηστηριών ο Παπανδρέου την έκανε υπουργό Πολιτισμού . Μάλιστα το πολιτιστικό κέντρο Αθηνών που έφτιαξε ο Παττακός ως υπουργός δημοσίων έργων επι επταετίας σήμερα έχει το ονομά της.



Ο Καραμανλής ο Γέρος είναι αλλη μια χαρακτηριστικη περίπτωση σκληρά βασανησμένου πολιτικού κρατούμενου, σαν γνήσιος επαναστάτης και αυτός βρέθηκε στο παρίσι να βολταρεί τα πρωινά στα ειδιλιακά καφέ της "rou de li vori" βασανιζόμενος απο εφημερίδα και γαλλικό καφέ.



Όλοι αυτοι οι βασανισμένοι "δημοκράτες"  δίκασαν του συνταγματάρχες και τους εκλείσαν ισόβια  στην φυλακή, τους άφησαν να πεθάνουν πισω απο τα σίδερα χώρις κανένα οίκτο. Χώρις να λογαριάσουν οτί οι Απριλιανοί τους συμπεριφέρθηκαν με το καλύτερο τρόπο, φυγαδεύοντας τους όλους  στην ουσιά στο εξωτερικό. Αυτο είναι το ήθος των ηγετών της μεταπολίτευσης που μας τους  παρουσιάζουν σαν τους σωτήρες που έβγαλαν την χώρα απο την περιπέτεια της δικτατορίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails