Saturday, April 23, 2016

Πρώτο θύμα μουσουλμάνων από Ελλάδα - «Πρόσφυγας» τραυμάτισε 16χρονη με μαχαίρι



36χρονος μουσουλμάνος από την Συρία συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές σε αγροτική περιοχή της Δράμας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικά, αναφέρεται πως στην Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, κατά την διάρκεια επεισοδίου μεταξύ φιλοξενούμενων αλλοδαπών, ο 36χρονος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, επίσης υπήκοο Συρίας.
Κατά την διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας (2 ετών) και μία 16χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο.
Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, όποτε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ξεκινούν λοιπόν για τα καλά οι επιθέσεις μουσουλμάνων με μαχαίρι και έχουμε το πρώτο θύμα από Ελλάδα. Αυτά προκάλεσε η πολιτική των ανοιχτών συνόρων.
Ήδη έχουν παρατηρηθεί αρκετά περιστατικά με μαχαιρώματα και σε άλλες περιοχές που φιλοξενούντια μουσουλμάνοι.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails