Thursday, April 21, 2016

Το τέρας «αυτοκανιβαλίζεται»: H ISIS σκοτώνει δικούς της για να αφαιρεί τα όργανά τους και να τα πουλά στη μαύρη αγορά

Οι σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί φαίνεται πως έχουν στερήσει από την ISIS ένα σημαντικό μερίδιο, της τάξης του 1 δισ.$ από τα κέρδη της στην πώληση πετρελαίου μέσω Τουρκίας.
 Έτσι μη έχοντας άλλη λύση για να χρηματοδοτήσει τα εγκλήματά της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί οικονομικά τα όργανα από δικούς της τραυματίες. «Οι γιατροί απειλούνται προκειμένου να εξαναγκαστούν να αφαιρέσουν όργανα από τραυματισμένους δικούς της ενόπλους» αναφέρει η αραβόφωνη εφημερίδα al-Sabah επικαλούμενη πηγή μέσα στη Μοσούλη του Ιράκ.

Το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από το ιρανικό FARS το οποίο αναφέρει ότι: «Οι τρομοκράτες υποφέρουν από την έλλειψη μετρητών ύστερα από την πρόσφατη απώλεια εδαφών νότια της Μοσούλης και για αυτό το λόγο αναφέρεται πως σκοτώνει τους δικούς της τραυματίες προκειμένου να τους αφαιρεί ζωτικά όργανα όπως καρδιές και νεφρά και να τα πουλά στο εξωτερικό στη μαύρη αγορά».
Μάλιστα τουλάχιστον ένα άτομο σε ένα από τα νοσοκομεία της Μοσούλης έχει δει 187 πτώματα από τα οποία λείπουν ζωτικά όργαννα. 
Παράλληλα η ISIS δίνει μια «ευκαιρία» στους αιχμαλώτους της να ζήσουν λίγο περισσότερο καθώς τους χρησιμοποιεί για να παίρνει το αίμα τους. Όσο πιο πολύ ένας αιχμάλωτος δίνει αίμα τόσο πιο πολύ ζει.
Βέβαια την αφαίμαξη αίματος την είχαν χρησιμοποιήσει και οι μουλάδες του Ιράν στη δεκαετία του ΄80. Χιλιάδες αντικαθεστωτικοί Ιρανοί εκτελέστηκαν με τη μέθοδο της ολικής αφαίμαξης αίματος το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες των τραυματισμένων στρατιωτών στον πόλεμο με το Ιράκ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails