Friday, April 8, 2016

Έρευνα ντοκουμέντο...O "χρυσός" θάνατος στην Αφρική...Ποίοι τον προκαλούν;;..Πού είναι οι ΜΚΟ;;

 Ζούμε στην εποχή της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού χιλιάδες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται σε 'ολον  τον κόσμο για να σώσουν υποτίθεται αθώες ψυχές . Αν και ο ιερός Αυγουστίνος έλεγε οτι η φιλανθρωπία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την δικαιοσύνη που δεν αποδόθηκε, είναι στην φύση του ανθρώπου κατα κάποιο τρόπο να θέλει να βοηθήσει χωρίς να ψάχνει τις αιτίες της δυστυχίας πιο βαθιά. Σκεφτείτε ότι αν σταματούσε πχ ο πόλεμος στην Συρία δεν θα είχαμε τους χιλιάδες πρόσφυγες εδώ στην ελλάδα, αλλά παράλληλα με μοχλό  τον πόλεμο επιτελείται και το αναγκαίο σχέδιο της Ισλαμοποίησης  της Ευρώπης αφού είναι μια καλή ευκαιρία όλο το ισλάμ να βαφτίζεται "πρόσφυγας" και να αλώνει την Ευρώπη.

Όλα τα φώτα λοιπόν στραμμένα στα νερά  του Αιγαίου με τους εθελοντές να τσαλαβουτάνε τα πόδια δέκα  μέτρα απο την ακτή για να πιάσουν τις βάρκες και να γίνεται η νύχτα μέρα απο τα φλάς των φωτορεπόρτερ που στήνονται υπομονετικά στην ακτή για να αποθανατίσουν αυτές τις στιγμές. Εκατοντάδες ΜΚΟ αλωνίζουν την χώρα μας και την Ευρώπη,παράλληλα ώστε να δεχθούμε χωρίς προκατάληψη τα χιλιάδες λαθρομεταναστευτικά ρεύματα ώς ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμ.


 Όταν μάλιστα οι απρόσκλητοι επισκέπτες τραγουδάν "Αλάχ Ακμπάρ" μετά βομβιστικών επιθέσεων, βιασμών, ληστειών κτλ τότε όλες αυτές οι φιλευσπλαχνες ΜΚΟ σου απαγορεύουν να διαμαρτυρηθείς γιατί η ανησυχία σου για το μέλλον της χώρας σου και των παιδιών σου χαρακτηρίζεται ώς "ρατσισμός"


Η παραπάνω εισαγωγή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε την επιλεκτική και μάλλον προκλητική ευαισθησία των ΜΚΟ όταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια αφήνουν αβοήθητο τον πληθυσμό της Αφρικής να πεθαίνει δουλεύοντας στα χρυσωρυχεία για λίγο φαί, ενώ ο χρυσός που βγάζουν καταλήγει ολόκληρος στίς τσέπες των πραγματικών αφεντικών δηλαδή των εβραίων ολιγαρχών που δημιουργούν τους πολέμους, και τις οικονομικές κρίσεις σκόπιμα, αλλα την ίδια ώρα δημιουργούν και τις ΜΚΟ για νακατευθύνουν  το συναίσθημα του κόσμου ανάλογα με τα συμφέροντα τους.


Ας σταθούμε λίγο σε αυτούς τους δύστυχούς σκλάβους που οι ΜΚΟ θεωρούν οτι δεν έχουν ανάγκη απο βοήθεια...Ξυπνάνε όταν ανατείλει ο ήλιος και αμέσως αρχίζουν να εργάζονται. Οι άνδρες και τα αγόρια μπαίνουν στους λάκκους και αρχίζουν να σκάβουν. Οι γυναίκες και τα κορίτσια παραμένουν στην επιφάνεια και σπάνε πέτρες. Υπάρχει μόνο ένα διάλειμμα, συνήθως γύρω στη 1 το μεσημέρι, και η ομάδα συγκεντρώνεται για το μεσημεριανό γεύμα. Μετά, συνεχίζουν να εργάζονται μέχρι να πέσει ο ήλιος. Τις περισσότερες φορές τα αγόρια δουλεύουν μέσα στη νύχτα, όταν ο αέρας είναι πιο δροσερός.


Ορισμένα ορυχεία στην περιοχή του GorkaJi βρίσκονται σε βάθος 70 μέτρων. Πήγα σε ένα που είχε βάθος 62 μέτρα και είδα πέντε αγόρια σιωπηλά να σπάνε το βράχο ξαπλωμένα μέσα στο νερό. Το έκαναν για 11 ώρες και στη συνέχεια ήρθε μια άλλη ομάδα παιδιών.

Υπάρχουν πολλά παραδοσιακά χρυσωρυχεία στην περιοχή του χωριού Bani: Djuga, Gangaol, Gorkaji, είναι μερικά από αυτά. Η πλειοψηφία των ανθρακωρύχων δεν είναι από τη γύρω περιοχή. Το κράτος δίνει στους ανθρώπους παροχές για να σκάψουν και να εντοπίσουν χρυσό.

Έτσι υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένοι, γυναίκες και άνδρες διάσπαρτοι στα μεταλλεία σε όλη τη χώρα. Μερικοί έρχονται και από τις γειτονικές χώρες.

Οι γυναίκες συνήθως σκάβουν για χρυσό στην επιφάνεια, στη συνέχεια, σπάνε πέτρες προσπαθώντας μέσα σε αυτές να βρουν χρυσό. Τα μεγάλα αγόρια πάνε στα ορυχεία για να σκάψουν.



Αυτές είναι οι συνθήκες κατα τις οποίες δουλεύουν οι σύγχρονοι σκλάβοι για τους εβραίους και κανένας δεν διαμαρτύρεται απο τις ΜΚΟ. Εκεί δεν είδαμε κάμερες ούτε διάσημους του  σινεμά, εκεί δεν είδαμε πολιτικάντηδες απο την ευρώπη η την αμερική να μποικοτάρουν την εξόρυξη χρυσού πρός όφελος των εταιριών του ρότσιλντ...Εκεί τα παιδιά οι μανάδες και οι πατεράδες θα πρέπει να συνεχίζουν να δολοφονούνται γιατί ο προγραμματισμός των ΜΚΟ του Σόρος δεν περιλαμβάνει φιλανθρωπικό έργο σε τόπους που τα αφεντικά τους διπλασιάζουν τον πλούτο τους.


Ποία είναι τα αφεντικά της Αφρικής;....το 1854, όταν ο αδαμαντοτεχνίτης Γιόζεφ Ισαάκ Άσερ ίδρυσε την εταιρεία I.J. Asscher, στην οποία έδωσε το όνομα του γιου του, του Ισαάκ Γιόζεφ. Τα τελευταία 155 χρόνια η εταιρεία περνάει από πατέρα σε γιο (ή γιους) και η έδρα της εξακολουθεί να βρίσκεται στο ίδιο σημείο του Άμστερνταμ.

Η ίδρυση της εταιρείας συνέπεσε με μια δύσκολη εποχή για το εμπόριο διαμαντιών. Τα αδαμαντωρυχεία στέρευαν από διαμάντια, οι αδαμαντοπώλες του Άμστερνταμ έκλειναν ο ένας μετά τον άλλο και οι Άσερ προσεύχονταν να συμβεί κάποιο θαύμα. Το θαύμα που συνέβη ήταν η ανακάλυψη των πρώτων αδαμαντωρυχείων της Νότιας Αφρικής γύρω στο 1870.
Ήταν η ανακάλυψη που έκανε τα διαμάντια προσιτά σε περισσότερους από τους εύπορους τουλάχιστον ανθρώπους.

Η εταιρεία γρήγορα έγινε ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα του χώρου και το 1902 ο Γιόζεφ Άσερ, εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας, σχεδίασε και στη συνέχεια κατοχύρωσε την αρχική κοπή Άσερ (Asscher cut). Το 1903 η εταιρεία De Beers ζήτησε από τον οίκο Άσερ να κόψει το μεγαλύτερο διαμάντι εκείνου του καιρού, το Excelsior των 995,2 καρατίων. Μετά από την επιτυχημένη έκβαση εκείνης της κοπής, λίγο αργότερα ο βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄ της Αγγλίας ζήτησε από τους αδελφούς Άσερ να κόψουν το τριπλάσιο σε βάρος Κάλιναν, το οποίο μόλις είχε ανακαλυφθεί και δοθεί σαν δώρο στο βασιλιά. 
Το 1936 άλλαξαν το όνομα της εταιρείας σε Asscher Diamond Company (Asscher Diamant Maatschappij στα ολλανδικά).  ήταν  όλοι εβραϊκής καταγωγής. ...Και συνεχίζουμε.....

Cecil Rhodes - Ο "Κολοσσός της Αφρικής" και το μονοπώλιο των διαμαντιών

Πόσοι άραγε απο τους ανθρώπους γνωρίζουν τον Cecil Rhodes;Η απάντηση είναι ελάχιστοι.Ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν οτι ήταν Χαζάρος εβραϊκής καταγωγής.Οι λίγοι που γνωρίζουν την ιστορία του και τη δράση του,έχουν αντιληφθεί οτι ο Rhodes ήταν ένας απο τους ανθρώπους που οραματίστηκαν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Υπήρξε ο νούς της Στρογγυλής Τραπέζης,την οποία πραγματοποίησε ο Λόρδος Alfred Milner.



Ο Ρόουντς δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος.Συνεργάστηκε το 1888 με τον χρηματιστή Άλφρεντ Μπέϊτ και τον αυτοκράτορα των Τραπεζών,Nathaniel Rothschild(επίσης εβραϊκής καταγωγής) προκειμένου να εξαγοράσει όλες τις αντίπαλες εταιρίες εξόρυξης διαμαντιών της Αφρικής.



Προϊόν αυτής της δράσης του ήταν η De Beers Consolidated Mines.Με αυτή του την κίνηση έγινε ο πιο ισχυρός άνδρας στην Αφρική.
Διετέλεσε Πρωθυπουργός της Αποικίας του Ακρωτηρίου και οραματίστηκε την επέκταση και σταθεροποίηση της Βρετανικής διοίκησης στην Αφρική.
Το πιο φιλόδοξο απο όλα τα σχέδιά του ήταν η"Αυτοκρατορική Ομοσπονδία",η επέκταση δηλαδή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Όταν γνωρίζει κάποιος την πραγματική καταγωγή του Σέσιλ Ρόουντς τοτε μπορεί εύκολα να κατανοήσει τι πραγματικά εννοούσε οταν έλεγε πως:"Θεωρώ οτι είμαστε η τελειότερη φυλή στον κόσμο και οτι,όσο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου κατοικήσουμε,τόσο το καλύτερο για την ανθρώπινη φυλή...Επιπροσθέτως,η απορρόφηση του μεγαλύτερου τμήματος του κόσμου απο εμάς θα σήμαινε,πολυ απλά,το τέλος κάθε πολέμου"">


και συνεχίζουμε

Στο Μάλι, υπάρχουν τρεις κύριες εταιρείες που ελέγχουν την πλειοψηφία του τομέα των ορυχείων.Οι εταιρείες αυτές είναι οι AngloGold Ashanti, Randgold, και IAMGOLD. 



Οι εταιρείες ανήκουν καθ ολοκληρία ή χρηματοδοτούνται από την οικογένειαRothschild.

Τα ορυχεία Sadiola και Morila του Μάλι, ελέγχονται επίσης από Rothschild-εταιρείες, που παρήγαγαν το 83 τοις εκατό του συνόλου του χρυσού στο Μάλι μεταξύ 1999 και 2001. Αυτό μετατρέπεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια αξίας χρυσού που προέρχονται από τα ορυχεία Rothschild στο Μάλι, κάθε χρόνο. 
Ο πρόεδρος της AngloGold Ashanti, μέτοχος και διαχειριστής των δύο μεγαλύτερων ορυχείων χρυσού, ήταν ο Russell Philip Edey από το 2002 έως 2.010.Ο Edey επίσης είχε υπηρετήσει ως Αντιπρόεδρος της NM Rothschild Corporate Finance Limited και πρόεδρος σε μια ολόκληρη σειρά από Rothschild-εταιρείες, όπως μπορούμε να δούμε από το προφίλ του στο BusinessWeek.
 



Η AngloGold Ashanti έχει 20 επιχειρήσεις σε 10 χώρες σε τέσσερις ηπείρους και παρήγαγε 4,33 εκατομμύρια ουγκιές (Moz) χρυσού το 2011, δημιουργώντας $ 6,6 δισ. σε χρυσό εισόδημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. 
Η Randgold είναι μια άλλη ε Rothschild ελεγχόμενη εταιρεία. Αυτό μπορεί να το δεις από το ποιος κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.Ο Christopher LewisColeman , για παράδειγμα, είναι ένα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. τηςRandgold Resources Ltd από το 2008. O Coleman είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Rothschild, συν-επικεφαλής της Τραπεζικής NM Rothschild & Sons Ltd, και ο πρόεδρος της Rothschild Bank International Ltd.
 
H IAMGOLD είναι μια καναδική εταιρεία εξόρυξης που έχει χρηματοδοτηθεί από τηνNM Rothschild τουλάχιστον από τον Απρίλιο 2008.


Οι εικόνες και τα στοιχεία που πλαισιώνουν το άρθρο είναι επαρκείς για να καταλάβουμε οτί η ανθρωπότητα είναι σκλαβωμένη απο μία ελίτ που για να διατηρήσει την κυριαρχία της φτίαχνει ώς αντίδοτο στην σκλαβιά μας και τις ΜΚΟ μαζι με πολλά αλλα βέβαια...Ξέρετε, Λίβανος, Παλαιστίνη , Υεμένη είναι χώρες που η ευαισθησία δεν τις έχει επισκεφθεί ακόμα ο λόγος; Κατανοήτος

πηγές

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails