Monday, April 18, 2016

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}



Η Αθέατη γνώση, ετοίμασε ενα ρεπορτάζ για τους αναγνώστες της, το οποίο αποκαλύπτει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με την άδεια απο το Υπουργείο Πολιτισμού μέσω της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.

Η παρακάτω φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.





Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, επιχορηγήθηκε για το 2012 με 84.000€, για το 2013 με 220.000€ και 100.000€ Ε.Σ.Π.Α, και για το 2014 με 63.000€, και σήμερα με κυβέρνηση Σύριζα και εν καιρώ μνημονίου, το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ενα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας.

Μετά το φιάσκο και την φασαρία που προκλήθηκε από την πρόσληψη του <<μεγάλου>>  <<καλλιτέχνη>>  Γιάν Φάμπρ από το Υπουργείο Πολιτισμού, ανακαλύψαμε ότι κάτα την διάρκεια του OUTVIEW (προβολή ταινιών που προωθούν την ανωμαλία) στην ταινιοθήκη της Ελλάδας 14 - 24 Απριλίου 2016 θα πωλείται ενα εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας. 



Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που την αγαπούν «άνευ όρων».




Το δεύτερο βιβλίο, όπως αναφέρει το μπλόγκ "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" έχει σαν γενικό τίτλο το «Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες» και απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Το αποτελούν τρία διηγήματα  ένα που έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ και δύο της Στέλλας Μπελιά . Το πρώτο διήγημα – του Αύγουστου Κορτώ – έχει τίτλο « Εμείς-οι-πέντε».


Πρόκειται για μια επίσης τρυφερή ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.





Υπεύθυνοι για αυτό το νεοταξικό εξάμβλωμα είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού <<έφαγαν πόρτα>> από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του Νικόλα Λαιμού.

Η προώθηση του παραμυθιού, όπως προαναφέραμε θα πωλείται στην "ταινιοθήκη της Ελλάδας" η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και βρίσκεται υπο την αιγίδα του.

Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφία από ενα συνέδριο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο <<Η Αγάπη Δημιουργεί Οικογένειες>> σχετικά με την παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που διεξήχθει φέτος τον Φεβρουάριο με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και την Βασιλική Κατριβάνου από τον Σύριζα.
























Παρακάτω παρακολουθήστε το διαφημιστικό σποτάκι για τα βιβλία της οργάνωσης "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο"  τα οποία θα πωλούνται απο την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη της οργάνωσης ελπίζουν το σποτάκι αυτό να παιχτεί και στην τηλεοράση.




atheatignosi 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails